• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano Test: Μπροστά ο Pol την 1η ημέρα
Έξι οδηγοί MotoGP και δυο εξέλιξης στην πίστα
Νέα 24/06/2020 - 10:28

Ο Pol Espargaro κατάφερε να σημειώσει τον καλύτερο χρόνο της ημέρας χτες, στο ιδιωτικό τεστ που γίνεται στην πίστα του Misano. Το πρώτο μετά την υποχρεωτική καραντίνα λόγω κοροναϊού.

 

Στην πίστα βρίσκονται οι αναβάτες της KTM – Pol Espargaro, Brad Binder, Miguel Oliveira και Iker Lecuona – αλλά και αυτοί της Aprilia (Aleix Espargaro και Bradley Smith).

 

Τα δυο αυτά εργοστάσια έχουν το δικαίωμα – λόγω των παραχωρήσεων που απολαμβάνουν – να στέλνουν τους οδηγούς τους σ’ αυτά τα ιδιωτικά τεστ.

 

Αντίθετα αυτό δεν επιτρέπεται για τους υπόλοιπους 4 Κατασκευαστές και γι’ αυτό η Ducati και η Suzuki που επίσης βρέθηκαν στην πίστα, έστειλαν τους οδηγούς εξέλιξης Michele Pirro και Sylvain Guintoli αντίστοιχα.

 

Μιας και το τεστ στο Misano – που συνεχίζεται και σήμερα – είναι ιδιωτικό, δεν υπήρχε επίσημη χρονομέτρηση, ωστόσο από πληροφορίες φαίνεται ότι ο Pol έκανε χρόνο στο 1:33,0

 

Το επίσημο ρεκόρ ταχύτερου γύρου σε Αγώνα για την πίστα είναι το 1:32,678 (Dovizioso) ενώ το ρεκόρ pole position είναι το 1:31,629 (Lorenzo).

 

Τα δυο παραπάνω ρεκόρ σημειώθηκαν το 2018. Σε σχέση με πέρυσι ο Polyccio ήταν τρία δέκατα κάτω από τον ταχύτερο γύρο Αγώνα που έκανε ο – μελλοντικός του ομόσταυλος όπως φαίνεται – Marc Marquez.

 

Να σημειωθεί ότι πέρυσι την pole position στο Misano πήρε ο Maverick Vinales γράφοντας χρόνο στο 1:32,265.

 

Τέλος, να θυμίσουμε ότι η πίστα του Misano έχει νέα άσφαλτο για την οποία όσοι βρέθηκαν στην πίστα μίλησαν με θετικά λόγια, παρά το ότι υπάρχουν ακόμα σημεία με μικρά σαμαράκια.

Επόμενο άρθρο »

Επίσημο: Ο Smith στη θέση του Iannone

« Προηγούμενο άρθρο

Σκοτώθηκε σε track day οδηγός των BSB!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα