• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
15-20 εκατομμύρια το χρόνο εισπράττει ο Marquez!
Όπως αποκαλύπτει η ίδια η Ducati!
Νέα 29/06/2020 - 10:56

Ένας αναβάτης σαν τον Marc Marquez δεν μπορεί παρά, νομοτελειακά, να αποτελεί ένα όνομα που κυνηγούν όλοι οι Κατασκευαστές του MotoGP για να υπογράψουν.

 

Κι ενώ όλοι τον θέλουν, λίγοι – ή ελάχιστοι καλύτερα – είναι εκείνοι που θα είναι σε θέση να του δώσουν τα χρήματα που απαιτούνται για να τον απομακρύνουν από την Honda.

 

Ο τρόπος ζωής του Marc από την άλλη, δεν είναι πλουσιοπάροχος και δεν φαίνεται ότι τον ενδιαφέρουν τόσο πολύ τα χρήματα, όσο η δόξα από την κατάκτηση Παγκόσμιων Τίτλων.

 

Άλλωστε είναι γνωστό ότι μένει ακόμα στη γενέτειρά του, πηγαίνει και μένει συχνά στο σπίτι των γονιών του και την καραντίνα στην Ισπανία την πέρασε στο σπίτι του παρέα με τον αδερφό του.

 

Από την άλλη, οι επιτυχίες του και η κυριαρχία του στη μεγάλη κατηγορία του MotoGP φέρνουν τεράστια ποσά στον προσωπικό του λογαριασμό.

 

Για να τον κρατήσει η Honda και να τον βάλει να υπογράψει το νέο 4ετές συμβόλαιο, του έδωσε κυριολεκτικά «γη και ύδωρ» κι ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα συμβόλαια στην ιστορία του αθλήματος.

 

Η ίδια η Honda δεν αποκάλυψε συγκεκριμένα νούμερα, ωστόσο η Ducati – και συγκεκριμένα ο Paolo Ciabatti – μας αποκαλύπτουν το μυθικό ποσό απολαβών του Marc.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα παρακάτω νούμερα είναι χωρίς τις επιπλέον συμφωνίες που έχει ο Marc με τους πολλούς χορηγούς του!

 

«Είναι αλήθεια ότι κάναμε μια πρώτη επαφή», επιβεβαιώνει ο Ciabatti. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που η Ducati διερευνεί τη δυνατότητα να φέρει στην ομάδα της τον Ισπανό.

 

«Γρήγορα όμως μας είπε ότι προτεραιότητά του είναι να μείνει με την Honda και οι Ιάπωνες τον κατοχύρωσαν δίνοντάς του αν όχι 20, σίγουρα 15 εκ. το χρόνο».

 

«Με αυτά τα ποσά δεν ήταν και πολλά αυτά που θα μπορούσαμε να κάνουμε», λέει ο Ciabatti. Πάντως η Ducati λέγεται ότι στο παρελθόν έδωσε ένα παραπλήσιο συμβόλαιο στον Lorenzo.

 

Ο Marc δεν ήταν ο μόνος στόχος για τους κόκκινους, που ακόμα δεν έχουν καταλήξει κάπου στις συζητήσεις τους με τον Dovizioso.

 

Η Ducati βολιδοσκόπησε το ενδεχόμενο να πάρει στο γκαράζ της έναν εκ των Fabio Quartararo και Maverick Vinales.

 

«Ο στόχος για τον Fabio ήταν να πάρει μια εργοστασιακή M1 και τα κατάφερε. Έχει το διετές συμβόλαιο τώρα και σε 3 χρόνια θα αποφασίσει αν θέλει να φύγει ή όχι».

 

«Με τον Maverick τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Του έκαναν πρόταση να είναι ο πρώτος οδηγός και μετά από χρόνια στη σκιά του Valentino, αυτό ήταν μεγάλο κίνητρο γι’ αυτόν».

Επόμενο άρθρο »

Ποιος είναι ο ιδανικός ομόσταυλος για τον Rossi;

« Προηγούμενο άρθρο

Έκτακτο: Στο νοσοκομείο ο Dovizioso!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα