• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ποιος είναι ο ιδανικός ομόσταυλος για τον Rossi;
Τι απαντά ο πατέρας του, Graziano!
Νέα 29/06/2020 - 12:56

Συνέντευξη στην Corriere dello Sport έδωσε ο πατέρας του Valentino Rossi, Graziano, μιλώντας για θέματα όπως η μετακίνηση του γιου του στην Petronas κλπ.

 

Τόνισε μάλιστα ότι ο Fabio Quartararo, ο οποίος πήρε τη θέση του Vale στην εργοστασιακή Yamaha, θα είναι – όπως αναμένεται – ένας αξιόλογος αντίπαλος.

 

«Απέδειξε ότι είναι πολύ γρήγορος, δυνατός και ικανός. Θεωρώ ότι έχει τη δυνατότητα να πάρει μερικά πολύ καλά αποτελέσματα».

 

Όμως μια πολύ ωραία ερώτηση που του έκαναν, ήταν όταν τον ρώτησαν ποιον θεωρεί ως ιδανικό ομόσταυλο για τον γιο του.

 

Στην Petronas αναμένεται να μοιράζεται το ίδιο γκαράζ με τον Franco Morbidelli, έναν Παγκόσμιο Πρωταθλητή της Moto2 που προέρχεται από την Ακαδημία του Valentino.

 

Ο ίδιος έχει πολύ καλή σχέση με τον Morbido και θα περίμενε κανείς ότι αυτό το όνομα θα επέλεγε ο Graziano Rossi ως απάντηση στο παραπάνω ερώτημα. Κι όμως!

 

«Κανείς ποτέ δεν είχε τον ιδανικό ομόσταυλο… και σίγουρα ο Morbidelli δεν θα είναι ο ιδανικός!»

 

Τέλος, ευρηματική ήταν και η απάντησή του όταν του είπαν ότι υπάρχει – αν και πολύ αμυδρή – η πιθανότητα ο Jorge Lorenzo να είναι στο πλευρό του Vale.

 

«Ναι δεν έχει αποκλειστεί αυτό το ενδεχόμενο. Θα ήταν τέλειο αν συνέβαινε κάτι τέτοιο! Μια καταπληκτική ιδέα! Ποιος δεν θα ήθελε κάτι τέτοιο;»

Επόμενο άρθρο »

Κατά 99% μένει στην Ducati ο Dovizioso!

« Προηγούμενο άρθρο

15-20 εκατομμύρια το χρόνο εισπράττει ο Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα