• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
CIV: Δυνατά ξεκίνησε ο Παντελεάκης στο Μουτζέλο
Στην κατηγορία Pre Moto3 του Ιταλικού Πρωταθλήματος
Νέα 03/07/2020 - 21:01

Ο 13χρονος Βασίλης Παντελεάκης της ομάδας AC Racing Team που αγωνίζεται με μοτοσυκλέτα CS στην κατηγορία Pre Moto3 του Ιταλικού Πρωταθλήματος CIV, έκανε θετικό ξεκίνημα την πρώτη ημέρα του 1ου Αγώνα της χρονιάς που ξεκίνησε σήμερα στην εμβληματική πίστα του Μουτζέλο, στην Τοσκάνη.

Ο Έλληνας οδηγός στις Ελεύθερες Δοκιμές 1 εντυπωσίασε, με την 7η θέση και χρόνο 2:07.017, μόλις 1.006 από τον πρώτο, σε μια πίστα που τη γνώριζε ελάχιστα σε σχέση με όλους τους υπόλοιπους 31 συμμετέχοντες.

Ο έμπειρος πια σε Αγώνες στην Ιταλία, από τις μικρότερες κατηγορίες τα προηγούμενα χρόνια, ο Βασίλης ήταν πολύ δυνατός και στις Κατατακτήριες 1 που ακολούθησαν 4 ώρες αργότερα, ξεκίνησε πάλι πολύ καλά, όμως την ώρα που ετοιμαζόταν για τον γρήγορο γύρο του, με καινούργια λάστιχα, η κόκκινη σημαία διέκοψε την προσπάθειά του. Όλοι οι οδηγοί επέστρεψαν στη δράση λίγο αργότερα, ο Βασίλης σημείωσε τον 15ο χρόνο με 2:08.786 και την ώρα που πάλι ήταν έτοιμος για το γρήγορο γύρο του, νέα κόκκινη σημαία διέκοψε την προσπάθειά του.

Γενικά όμως πήγε καλά και το ηθικό του είναι ανεβασμένο και αύριο θα έχει τις Ελεύθερες Δοκιμές 2 και τις Κατατακτήριες 2 για να βελτιώσει τους χρόνους του, αν η πίστα στεγνώσει από τη βροχή που έπεσε σήμερα το απόγευμα.

Ο πατέρας του Χρήστος είναι κοντά του για να τον βοηθήσει στην προσπάθειά του, με τους ανθρώπους της AC Racing να δηλώνουν απόλυτα ευχαριστημένοι από το ντεμπούτο του Βασίλη Παντελεάκη στην κατηγορία. 

 

 

Επόμενο άρθρο »

CIV: 9ος ο Παντελεάκης στο Μουτζέλο

« Προηγούμενο άρθρο

Το Μουσείο της Ducati και το εργαστήριο “Fisica in Moto”

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα