• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κυκλοφορεί το 109ο MOTOGP WORLD με το 2ο AUTO4U
Το διπλό περιοδικό για δύο & τέσσερις τροχούς
MOTOGP WORLD 13/07/2020 - 19:11

Με πλούσια ύλη και διευρυμένη θεματολογία κυκλοφορεί στα περίπτερα και τα σημεία πώλησης τύπου το περιοδικό 109ο MOTOGP WORLD με το 2ο AUTO4U! 

Με περισσότερες σελίδες ώστε να καλύψη τη νέα ύλη, αλλά πάντα με την απίστευτη ποιότητα χαρτιού και εκτύπωσης για την οποία το περιοδικό παίρνει τα εύσημα και από τον κόσμο του paddock του MotoGP και από τις εταιρίες Μοτοσυκλέτας και Αυτοκινήτου στις οποίες φθάνει!

Στο 109ο τεύχος λοιπόν, στο εξώφυλλο η νέα Aprilia RSV4 1100 Factory, με κλίση τις 59 μοίρες στις οποίες έφθασε στην πίστα των Σερρών, στο πρώτο τεστ που έγινε πανελλαδικά!

Ένα εκπληκτικό άρθρο του Ματ Όξλεϊ για την πιο μαύρη μέρα της ιστορίας του MotoGP, μας πληροφορεί και για τον Έλληνα που γνώριζε τους εκλιπόντες.

Το νέο ημερολόγιο Αγώνων του 2020, τα τελευταία νέα, η παρουσίαση του 11χρονου Ντίνου Μαυρόπουλου που φιλοδοξεί να φτάσει πολύ ψηλά σε διεθνές επίπεδο, είναι μερικά από τα θέματα.

Παρουσίαση της πρώτης Superleggera V4 της Ducati που κοστίζει 130,000€, της νέα Yamaha Tenere 700 Rally Edition, δοκιμές των ΒΜW F900 XR, Honda CB650R, SYM MAXSYM TL, συμπληρώνουν τα πολλά που μπορεί να διαβάσει ο αναγνώστης μας.

Το “κλασικό” θέμα της μόδας για τους δύο τροχούς, περνάει και στο κομμάτι των τεσσάρων...

Και η θεματολογία του AUTO4U περιλαμβάνει τη δοκιμή της νέας Mercedes GLA, την παρουσίαση του Supercar McLaren Speedtail που πιάνει τα 400 χλμ/ώρα, αλλά και την σπάνια Alfa Romeo Sprint Zagato. To Hyundai Kona Hybrid δοκιμάζεται στους ελληνικούς δρόμους, ενώ βέβαια ξεχωρίζει το ταξιδιωτικό μας στο δάσος Φολόης και τη γύρω περιοχή με Skoda Kodiaq και ξεναγό τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Θόδωρο Βασιλόπουλο.

 

Διπλό εξώφυλλο λοιπόν και ακόμη σε κάποια σημεία αν ζητήσετε το AUTO4U μποεί να σας πουν ότι δεν το έχουν, ζητήστε το MOTOGP WORLD!

« Προηγούμενο άρθρο

Το MOTOGP WORLD στα περίπτερα από σήμερα Παρασκευή 22/5

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα