• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pirro: Θα είμαι στη Χερέθ αλλά θα τρέξει ο Dovi
Μόνο αν δεν μπορεί καθόλου θα τον αντικαταστήσει
Νέα 07/07/2020 - 12:00

Ο Μικέλε Πίρρο φρέσκος από τη νίκη του την Κυριακή στο Ιταλικό Πρωτάθλημα CIV στην κατηγορία Superbike (αλλά και μια πτώση το Σάββατο), είπε σε δηλώσεις του στο Μουτζέλο ότι θα κάνει το τεστ για κοροναϊό – που είναι υποχρεωτικό για όλους όσους ταξιδέψουν στην Χερέθ – ώστε να είναι εκεί στον 1ο και 2ο Αγώνα του MotoGP του 2020, για τη μεγάλη κατηγορία.

Ο Πίρρο όμως είναι βέβαιος ότι ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο θα δώσει το παρόν και θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί! 

“Είμαι χαρούμενος με αυτή τη νίκη, που την αφιερώνω στην Σάντρα, τη γυναίκα του Τιμ Μάνατζερ Ντάβιντε Τάρντοζι, η οποία έφυγε χθες”, είπε ο Ιταλός στις δηλώσεις μετά τη νίκη. “Ατυχώς δεν ξεκινήσαμε τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο (εννοεί την πτώση του Σαββάτου). Μπορεί να μην φαίνεται από έξω, αλλά τα 100 παραπάνω κυβικά της Aprilia της δίνουν ένα δυνατό πλεονέκτημα”, συνέχισε αναφερόμενος στην απόφαση της Ιταλικής Ομοσπονδίας να επιστρέψει στην Απρίλια να αγωνιστεί στα SBK με τον κινητήρα των 1100 κυβικών!

“Σκέφτομαι λιγότερο το Ιταλικό Πρωτάθλημα και περισσότερο την εξέλιξη της GP20 για το MotoGP. Η νέα μοτοσυκλέτα είναι ανταγωνιστική και πιστεύω ότι στη Χερέθ και ο Αντρέα και ο Πετρούτσι θα είναι ανταγωνιστικοί”.

Με την ευκαιρία μίλησε και για τον φίλο του Χόρχε Λορένθο, για τον οποίο μάλιστα είχε δουλέψει στο παρελθόν ως κόουτς, όταν ήταν στην Ντουκάτι. 

“Ο Χόρχε είναι πραγματικά αποφασισμένος. Μπορείς να τα περιμένεις όλα από αυτόν. Θέλει να επιστρέψει στη Ντουκάτι και έχει δείξει ότι μπορεί να κερδίσει. Έρχεται από την περιπέτεια της Χόντα με περισσότερη προοπτική. Νομίζω ότι πραγματικά θέλει να αντιμετωπίσει και πάλι την πρόκληση.”

Επόμενο άρθρο »

Νίκες και βάθρα για τη Yamaha

« Προηγούμενο άρθρο

"Έφυγε" ο Σπύρος Αλεξόπουλος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα