• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Crutchlow ονειρεύεται Aprilia
“Μπορώ να εξελίξω την RS-GP”
Νέα 08/07/2020 - 11:40

Ο Καλ Κράτσλοου βλέπει τον εαυτό του εκτός Χόντα την επόμενη χρονιά και κτυπά την πόρτα της Απρίλια – πάντα με την προϋπόθεση ότι η θέση του Ιαννόνε θα μείνει κενή, αν η τιμωρία του για την υπόθεση ντόπινγκ δεν έχει αίσιο τέλος για τον Ιταλό. 

“Όλα τα ωραία πράγματα φθάνουν σε ένα τέλος και οι πιθανότητες να μείνω στην LCR είναι μικρές”, είπε ο Βρετανός στο Bikesport News. “Πέρασα ωραία με την Χόντα και πετύχαμε πολλά καλά αποτελέσματα μαζί. Ανέβηκα στο βάθρο 19 φορές με τον Λούτσιο και την ομάδα του”. 

“Κάνω ότι κάνω για να διασκεδάζω, δεν είναι θέμα χρημάτων και το να εξελίξω την RS-GP με τον Αλέις θα μπορούσε να είναι πολύ διασκεδαστικό. Το βλέπω σαν μια ευκαιρία να ανέβω στο βάθρο με όλες τις μοτοσυκλέτες που έχω οδηγήσει στο MotoGP και είμαι αποφασισμένος να βοηθήσω στην εξέλιξη της μοτοσυκλέτας. Είμαι σίγουρος ότι μπορώ να το κάνω”, είπε ο Κράτσλοου.

Μια κίνηση που δείχνει την αγωνία του στο να μείνει στο MotoGP, παρά το ότι ο ίδιος είχε πει παλιότερα ότι μάλλον το 2020 θα είναι η τελευταία του χρονιά!

Επόμενο άρθρο »

Πάλι “εκτός” η μοτοσυκλέτα από την κυβέρνηση

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Πίνακας του Jean-Baptiste Launay με θέμα την Ducati

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα