• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
BMW M Χορηγός Τίτλου στο Grand Prix της Styria
Στο MotoGP™ για τον 2ο Αγώνα στο Red Bull Ring
Νέα 11/07/2020 - 20:09

Η Dorna Sports ανακοινώνει ότι Χορηγός Ονομασίας του Grand Prix της Styria για το 2020 θα είναι η BMW M GmbH. ΟμΑγώνας αυτός θα γίνει από τις 21 – 23 Αυγούστου στο Red Bull Ring της Αυστρίας και θα λέγεται: “BMW M Grand Prix of Styria”.

Η BMW και η BMW M GmbH είναι συνεργάτες του MotoGP™ από το 1999, κυρίως με το στόλο των αυτοκινήτων ασφαλείας (safety car) και η BMW M για 22ο χρόνο είναι το επίσημο αυτοκίμ ητο του θεσμού ‘Official Car of MotoGP™’. Tο BMW M Award είναι ένα ακόμη γεγονός που βραβεύει τον ταχύτερο οδηγό των Κατατακτηρίων με ένα αυτοκίνητο από το 2003. 

Τώρα επιπλέον ο νικητής του συγκεκριμένου MotoGP™ θα παραλάβει μια αποκλειστική BMW M4 μοντέλο του 2021, δίνοντας έαν τόσο μεγάλο βραβείο σε έναν νικητή για πρώτη φορά από το 1949 που ξεκίνησε το Πρωτάθλημα! 

Markus Flasch, CEO της BMW M GmbH: “Ειδικά σε τέτοιους καιρούς η Dorna Sports έκανε πραγματικά τρομερή δουλειά και τους ευχαριστώ εκ μέρους της εταιρίας μου. Σχεδόν πριν από 50 χρόνια η BMW M GmbH ιδρύθηκε ως το τμήμα motorsport της BMW. Οι αγώνες είναι στα γονίδιά μας και ως συνεγάτες της Dorna για τόσα πολλά χρόνια γίναμε τώρα και Χορηγοί Ονομασίας ενός Αγώνα. Επίσης θα τιμ'ήσουμε τον Νικητή με μια νέα BMW M4, που θα κάνει το ντεμπούτο της το Φθινόπωρο. Επιπρόσθετα θα παρουσιάσουμε την αγωνιστική BMW M4 για πρώτη φορά στο κοινό, τη νέα BMW M4 GT3.”

Επόμενο άρθρο »

Πόσο κοντά είναι SBK & MotoGP;

« Προηγούμενο άρθρο

Ειδικό κράνος για Marc & Alex Márquez στην Χερέθ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα