• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez MotoGP: ΕΔ1
Marquez μπροστά με 6 οδηγούς στο ένα δέκατο!!
Νέα 17/07/2020 - 12:29

Εντυπωσιακός ήταν στους τελευταίους του γύρους ο Marc Marquez, καταφέρνοντας να πάρει την 1η θέση στις ΕΔ1 κατά την επανεκκίνηση του Πρωταθλήματος στην Jerez.

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής έκανε τρεις συνεχόμενους γύρους στο 1:37,3 με καλύτερό του τον 1:37,350 που του έδωσε ένα μικρό προβάδισμα από τους υπόλοιπους.

 

Όλοι οι οδηγοί ήταν πολύ κοντά, μιας και είχαμε τους 21 από τους 22 αναβάτες στο 1,1’’ από την κορυφή, αλλά οι διαφορές στις πρώτες θέσεις ήταν αδιανόητα μικρές!

 

Πίσω από τον Marc ήταν η Yamaha του Vinales που κυνήγησε την πρώτη θέση αλλά τελικά την έχασε για μόλις 24χιλ του δευτερολέπτου.

 

Τρίτος ήταν ο Cal Crutchlow που έδειξε για πολλοστή φορά ότι αξίζει να μείνει στο MotoGP, χωρίς όμως να ξέρει κάτι για το μέλλον του ακόμα.

 

Ο Βρετανός ήταν 88χιλ πιο αργός από τον πρώτο, με τους Andrea Dovizioso και Joan Mir να απέχουν μόλις 0,121’’ και 0,131’’ αντίστοιχα από την κορυφή.

 

Ο Jack Miller κράτησε για αρκετή ώρα την πρώτη θέση, αλλά στα τελευταία λεπτά υποχώρησε στην 6η, λίγο μπροστά από τον Alex Rins της Suzuki.

 

Τη δεκάδα κλείνουν τρεις ΚΤΜ (!) με τη μεγάλη έκπληξη να είναι ο Iker Lecuona!

 

Ο Rookie πήρε την 9η θέση μόλις δυο χιλιοστά πίσω από τον Pol Espargaro και δυο ολόκληρα δέκατα μπροστά από τον εργοστασιακό Brad Binder.

 

Εκτός δεκάδας βρέθηκε ο Valentino Rossi που ψάχνει λύσεις στην ισορροπία της μοτοσυκλέτας του, αλλά και ο Fabio Quartararo που ήταν απογοητευτικός.

Επόμενο άρθρο »

Jerez Moto3: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Δεν έγινε δεκτή η έφεση του Quartararo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα