• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επιστρέφει ο Marco Melandri στα SBK!
Στη θέση του Leon Camier στην Barni Ducati
Νέα 17/07/2020 - 15:37

Δεν πέρασε παρά ένας περίπου χρόνος απ’ όταν ο Marco Melandri ανακοίνωνε την απόσυρσή του από τα SBK, ωστόσο ο Ιταλός επιστρέφει στο Πρωτάθλημα!

 

Η ανακοίνωση έγινε σήμερα, με τον Ιταλό να παίρνει τη θέση του Leon Camier στην Barni Ducati και θα είναι στον Αγώνα της Jerez, τον 2ο της χρονιάς μετά το Phillip Island.

 

Λίγες ώρες νωρίτερα, η Barni Ducati ανακοίνωσε τη λύση του συμβολαίου της με τον Camier, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

 

Έτσι ο Melandri θα έχει και πάλι στη διάθεσή του μοτοσυκλέτα της Ducati, με την οποία αγωνιζόταν έως τα τέλη του 2018, λίγο πριν παρουσιαστεί η νέα Panigale V4 R.

 

«Υπό κανονικές συνθήκες δεν θα σκεφτόμουν ποτέ να επιστρέψω, αλλά φαίνεται ότι η μοίρα είχε άλλα σχέδια», έλεγε ο Marco Melandri.

 

«Αυτό το μεγάλο διάστημα ησυχίας με αναζωογόνησε και με έκαναν να βάλω στην άκρη όλα τα αρνητικά, στα οποία έδινα βάρος προηγουμένως».

 

«Επιστρέφοντας στην πίστα είχα και πάλι όλα τα θετικά συναισθήματα που μόνο η μοτοσυκλέτα μου δίνει».

 

«Και μετά έγιναν αλλεπάλληλα γεγονότα που δύσκολα θα πίστευε κανείς: λυπόμουν που δεν είχα οδηγήσει την V4 R και τώρα θα το κάνω ενώ και η ομάδα έχει αναρτήσεις της Showa που από το διάστημα του MotoGP μου ταίριαζαν».

 

«Το Πρωτάθλημα θα έχει διάρκεια έξι Αγώνων, όλοι στην Ευρώπη κι έτσι η προσοχή μας θα πρέπει να είναι αυξημένη».

 

«Νομίζω ότι η Barni Racing είναι η κατάλληλη ομάδα για εμένα… μια μικρή οικογένεια που υπάρχει η επιθυμία για δυνατά αποτελέσματα αλλά και για να το διασκεδάσουμε, πάντα δουλεύοντας με πάθος».

 

«Ξέρω καλά ότι στη διάθεσή μου θα έχω μια μοτοσυκλέτα ικανή για νίκες και θέλω να ευχαριστήσω όλη την Ducati γι’ αυτή την ευκαιρία».

Επόμενο άρθρο »

Jerez MotoGP: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez Moto2: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα