• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ετοιμάζονται οι μοτοσυκλέτες του Crutchlow!
Για τις ΕΔ1 της Παρασκευής το πρωί
Νέα 22/07/2020 - 11:33

Στην ομάδα του Lucio Cecchinello, την LCR Honda, ελπίζουν ότι την Παρασκευή το πρωί ο οδηγός τους, ο Cal Crutchlow, θα είναι στην πίστα της Jerez.

 

Ο Βρετανός έπεσε το πρωί της Κυριακής, στο Warm Up της μεγάλης κατηγορίας και χτύπησε στον αριστερό του καρπό (έσπασε το σκαφοειδές).

 

Χτες το πρωί, την ίδια ημέρα με τον Marc Marquez, χειρουργήθηκε με επιτυχία στη Βαρκελώνη, όπου του τοποθετήθηκε μια βίδα για να φτιάξει το κάταγμα.

 

Εν τω μεταξύ τραυματίας είναι και ο Alex Rins. Πάντως από τους τρεις αυτούς, τις περισσότερες ελπίδες να είναι στην πίστα την Παρασκευή τις έχει ο Crutchlow.

 

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Dr. Mir που ανέλαβε το χειρουργείο του Cal. Όλα πήγαν μια χαρά και μάλλον θα βγει το απόγευμα. Τον περιμένουμε την Πέμπτη το πρωί στην πίστα», επιβεβαίωσε ο Cecchinello.

 

Την Πέμπτη το πρωί θα περάσει από αρχικές εξετάσεις από τους γιατρούς του MotoGP και στη συνέχεια θα περιμένει μέχρι την Παρασκευή το πρωί για να πάρει το τελικό «οκ».

 

«Το επιτελείο μας δουλεύει με σκοπό να τα έχει όλα έτοιμα ο Cal το πρωινό της Παρασκευής», πρόσθεσε ο ιδιοκτήτης της ομάδας.

Επόμενο άρθρο »

Espargaro: Η KTM είναι «στο παιχνίδι»

« Προηγούμενο άρθρο

Δεν πειράχτηκε το νεύρο του Marc Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα