• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Καλύτερος και πιο γρήγορος» ο Rossi
Μετά τις αλλαγές που έκανε στο set-up
Νέα 24/07/2020 - 22:09

Πρόσφορο έδαφος για να δοκιμάσει νέες ιδέες βρήκε στην πίστα της Jerez αυτό το Σ/Κ ο Valentino Rossi, μια εβδομάδα μετά την απογοητευτική του παρουσία εκεί.

 

Ο Ιταλός έδειξε αισθητά σημάδια βελτίωσης και ήταν χαρούμενος, την ίδια ώρα όμως δεν ήθελε να δείξει υπέρμετρη αισιοδοξία.

 

Οι αλλαγές στο set-up που έγιναν βοήθησαν τον Vale να έχει καλύτερη παρουσία στην Ισπανική πίστα τόσο το πρωί, όσο και το μεσημέρι στις υψηλές θερμοκρασίες.

 

«Ετοιμάσαμε ένα διαφορετικά set-up για τον Valentino», επιβεβαίωνε ο Massimo Meregalli της Yamaha. «Χάρη σ’ αυτό οδήγησε πιο άνετα τη μοτοσυκλέτα».

 

Έτσι, το πρωί – στις ΕΔ1 – ο Valentino ήταν ο δεύτερος πιο γρήγορος αναβάτης στην πίστα, όμως ήταν το απόγευμα που κατάφερε να ξεχωρίσει.

 

Πριν μια εβδομάδα η «καυτή» Jerez του δημιούργησε πάρα πολλά προβλήματα, ωστόσο σήμερα ήταν γρήγορος και το κυριότερο ήταν ότι είχε φθαρμένα ελαστικά σε όλο το 45λεπτο των ΕΔ2.

 

«Ναι ήμασταν με φθαρμένα ελαστικά το απόγευμα», επιβεβαίωσε ο Ιταλός. «Η πίστα ήταν διαφορετική και η κατάστασή της καλύτερη».

 

«Αυτό σημαίνει ότι είναι πιο ανοιχτή η υπόθεση του ποιου ελαστικού θα διαλέξουμε για πίσω, ανάμεσα στο μαλακό και στο μεσαίο».

 

«Εγώ προσωπικά ένοιωθα πολύ πιο άνετα σήμερα. Μπορούσα να οδηγήσω καλύτερα και ήμουν γρήγορος τόσο σε ρυθμό Αγώνα όσο και στον ένα γύρο».

 

«Το απόγευμα ήταν λίγο πιο δύσκολα τα πράγματα για μένα, όμως είμαστε δυνατότεροι από την προηγούμενη εβδομάδα».

 

«Όπως πάντα αύριο το πρωί θα είναι πολύ σημαντικά τα ελεύθερα και θα πρέπει να δουλέψουμε σωστά για να είμαστε στους δέκα πρώτους».

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Ας δούμε πρώτα πως θα είναι το χέρι

« Προηγούμενο άρθρο

Taka: Όλα πιο εύκολα με το set-up του Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα