• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Σε καλό δρόμο ο Γιάννης Περιστεράς στο Μιζάνο
Στην κατηγορία Supersport 300 του CIV
Νέα 24/07/2020 - 23:26

Ο 15χρονος Γιάννης Περιστεράς συμμετέχει στον 3ο & 4ο Αγώνα της χρονιάς για το Ιταλικό Πρωτάθλημα CIV, με την ομάδα Team Roc'n'DeA, στην κατηγορία Supersport 300. Η ομάδα ανήκει στους γνωστούς οδηγούς και Πρωταθλητές Alex De Angelis & Massimo Roccoli και έχει έδρα το Ρίμινι, όπου έφτασε η Yamaha R3 του Έλληνα οδηγού. 

Ο Γιάννης που μετά την καραντίνα ξεκίνησε την προσπάθεια να βρει και πάλι την οδηγική του φόρμα και τη φυσική του κατάσταση, μετά από ένα ατύχημα που είχε στις αρχές Μαρτίου σε προπόνηση στις Σέρρες, γνωρίζει την πίστα του Μιζάνου από την περσινή συμμετοχή του σε Αγώνα της κατηγορίας. 

Η φετινή Yamaha R3 ωστόσο είναι διαφορετική από την περσινή και μεγάλη διαφορά έγινε με τη χρήση αναρτήσεων της Bitubo. Στις Ελεύθερες Δοκιμές δεν είχε καλό ρυθμό και έμεινε στην 34η θέση ανάμεσα στους 36 συμμετέχοντες. Στις Κατατακτήριες που ακολούθησαν - μετά από μια μργάλη διακοπή του προγράμματος λόγω ισχυρής βροχής – βελτίωσε το χρόνο του και με 1'55.514 βρέθηκε στην 30η θέση, αφού αντιμετώπισε πρόβλημα ταλαντώσεων του μπροστινού, γεγονός που επιβεβαίωσε η τηλεμετρία της μοτοσυκλέτας. Οι τεχνικοί της εταιρίας αναρτήσεων δουλεόυν με σκοπό να λύσουν το πρόβλημα και αύριο στις Κατατακτήριες 2 ο Περιστεράς να καταφέρει να πλησιάσει τον περσινό του χρόνο στο 1'52 που μπορεί να τον φέρει ανάμεσα στου; 15 πρώτους. 

Ελπίζουμε λοιπόν να τον δούμε στον 1ο Αγώνα που θα ακολουθήσει αύριο να παίρνει τους πρώτους του βαθμούς στο CIV, σε μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική κατηγορία. 

 

Τα hashtag για την επικοινωνία του στα socialmedia είναι: #racing4greece #johnperisteras41 #blucruyamaha #yamaharacinghellas #repsol #akrapovic #dnafilters #shoei #ixs #sidi #karassulis #riderrepairgraphics #motogpworldmagazine #yamahar3

Επόμενο άρθρο »

O Σπύρος-Μάριος Φουρθιώτης στην Navarra

« Προηγούμενο άρθρο

«Καλύτερος» σε κάθε γύρο ο Vinales!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα