• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στο βάθρο ο Βασίλης Παντελεάκης στο Misano
3ος στον 3ο Αγώνα του CIV
Νέα 25/07/2020 - 20:37

O 13χρονος Έλληνας οδηγός ανέβηκε στο βάθρο, μόλις στον 3ο του αγώνα στη νέα του κατηγορία φέτος την Pre Moto3, στην πίστα του Μιζάνο όπου έγινε ο 3ος Αγώνας της χρονιάς για το Ιταλικό Πρωτάθλημα CIV! 

Ο Βασίλης Παντελεάκης συμμετέχει με την Πρωταθλήτρια ομάδα AC Racing Team, με μοτοσυκλέτα CS και ενιαίο κινητήρα 250 κυβικών της Yamaha.

Σήμερα έγιναν οι Κατατακτήριες 2, με τον Βασίλη Παντελεάκη να συνεχίζει να μαθαίνει μια πίστα στις οποία δεν είχε ξαναμπεί ποτέ πριν από αυτόν τον Αγώνα!!! Πήρε την 6η θέση, με χρόνο 1'49.837 και ετοιμάστηκε για την εκκίνηση από τη 2η σειρά.

Παρά το ότι είναι πάντα καλός στις εκκινήσεις, αυτή τη φορά έμεινε στην 7η θέση μετά τις πρώτες στροφές, αλλά μετά τη μέση του Αγώνα είχε ακριβώς το ρυθμό των πρώτων που είχαν ξεφύγει 4'' μπροστά. Με σταθερό γυρολόγιο ανέβηκε στην 3η θέση και τερμάτισε μετά από 14 γύρους με την ίδια διαφορά 4.285 δευτερόλεπτα από τους δύο πρώτους και 2.444 δευτερόλεπτα μπροστά από τον 4ο που δεν τον απείλησε. 

Η Ελληνική σημαία κυμματίζει στο Μιζάνο!
Η Ελληνική σημαία κυμματίζει στο Μιζάνο!

Το ακόμη πιο σημαντικό είναι ότι μέσα στον Αγώνα κατέβασε κι άλλο το χρόνο ταχύτερου γύρου στο 1'49.094. μόλις 0.057 του δευτερολέπτου από τον ταχύτερο γύρο του Αγώνα που σημείωσε ο Ιταλός Lolli που τερμάτισε δεύτερος και 0.051 από το χρόνο του Ισπανού Fernadez που πήρε τη νίκη. Η ομάδα σημείωσε ότι αυτό σημαίνει ότι αν ήταν μαζί τους στο ξεκίνημα θα μπορούσε να παλέψει για τη νίκη, γεγονός που μας γεμίζει ελπίδες για το μέλλον.

Οι Έλληνες που βρέθηκαν στο Μιζάνο είδαν την Ελληνική σημαία να κυματίζει στο βάθρο και αμέσως μετά την απονομή ο Βασίλης ετοιμάζεται ήδη για την Κυριακή που θα γίνει ο 4ος Αγώνας. Αυτός ο τερματισμός τον ανέβασε στην 4η θέση του Πρωταθλήματος με διαφορά 15 βαθμών από τον πρώτο και μόλις 6 βαθμών από τον τρίτο. 

Στην εκκίνηση με το #3 μένει 7ος
Στην εκκίνηση με το #3 μένει 7ος

Να σημειώσουμε ότι η Pre Moto3 έχει 30 συμμετοχές σε αυτόν τον Αγώνα με 28 Ιταλούς, έναν Ισπανό και έναν Έλληνα!


 

Tα αποτελέσματα του Αγώνα στο λινκ: 

http://civ.perugiatiming.com/risultati/default.asp?p_Anno=2020&p_Gara=4&p_Manifestazione=2&p_Sessione=001

Εξαιρετικός στα μέσα του Αγώνα
Εξαιρετικός στα μέσα του Αγώνα
Η ομάδα AC Racing Team πιστεύει στον Βασίλη
Η ομάδα AC Racing Team πιστεύει στον Βασίλη
Ο τερματισμός
Ο τερματισμός
Στο βάθρο κοιτάζει την Ελληνική σημαία που υψώνεται!
Στο βάθρο κοιτάζει την Ελληνική σημαία που υψώνεται!
Οι πανηγυρισμοί!
Οι πανηγυρισμοί!

Επόμενο άρθρο »

Puig: Ο Marc είναι έξυπνος και ξέρει τι κάνει

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez II Moto2: ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα