• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Κάποιες φορές η εμπειρία είναι πρόβλημα!
Νέα 25/07/2020 - 21:51

Με φρέσκες ιδέες και αλλαγές στο set-up, ο Valentino Rossi κατάφερε να δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο στην Jerez, μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας.

 

Ο Ιταλός κατάφερε να σημειώσει τον 4ο καλύτερο χρόνο σήμερα και θα ξεκινήσει τον αυριανό Αγώνα από τη δεύτερη σειρά της εκκίνησης.

 

«Στον πρώτο Αγώνα εδώ υπέφερα πραγματικά και ήμουν αργός. Τώρα βελτιωθήκαμε», είπε ο Rossi που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον Αγώνα της Jerez I λόγω τεχνικού προβλήματος.

 

«Συνεχίσαμε τη δουλειά σήμερα και είχαμε διαφορετικό στήσιμο. Ένοιωθα καλύτερα. Θα ξεκινήσουμε από καλύτερη θέση και ο ρυθμός μου δεν είναι άσχημος».

 

«Πρέπει όμως να βελτιωθούμε κι άλλο γιατί σε μερικά σημεία χάνουμε. Όμως είναι πάρα πολύ σημαντικό το ότι ξεκινάμε μπροστά».

 

Ο Vale δεν ήθελε να αποκαλύψει τι ήταν αυτό που άλλαξε στη μοτοσυκλέτα του, ενώ επισήμανε ότι στο σύγχρονο MotoGP πρέπει να έχει κανείς «ανοιχτό μυαλό».

 

«Η οδήγηση στο MotoGP έχει αλλάξει πολύ το τελευταίο διάστημα και σε πολλές στροφές δεν αρκεί να είσαι σωστός, πρέπει να έχεις τον σωστό στυλ για τα ελαστικά».

 

«Κι αυτό δεν είναι εύκολο... έχω πολλή εμπειρία, ναι, αλλά αυτή η εμπειρία κάποιες φορές είναι πρόβλημα. Πρέπει να έχεις ανοιχτο μυαλό και να κάνεις αλλαγές».

 

«Αλλάξαμε πολλά στη μοτοσυκλέτα και στόχος μας ήταν να με βοηθήσουν αυτές οι αλλαγές να μπαίνω καλύτερα στις στροφές. Να κρατήσω το στυλ μου».

 

«Προσπαθώ βέβαια να προσαρμοστώ όσο το δυνατόν περισσότερο στο σύγχρονο στυλ του MotoGP μ’ αυτά τα ελαστικά, όμως πρέπει και η μοτοσυκλέτα να προσαρμοστεί σε εμένα».

 

Ο Vale διανύει το 25ο έτος του (!!) στα Grand Prix και παρά την τόση του εμπειρία, μας λέει ότι αύριο περιμένει τον πιο δύσκολο Αγώνα της καριέρας του, από πλευράς καιρικών συνθηκών.

 

«Σήμερα είχε πιο πολύ ζέστη από χτες και αύριο η θερμοκρασία θα ανέβει κι άλλο. Νομίζω αύριο θα είναι ο πιο καυτός Αγώνας στην καριέρα μου».

 

«Η κατάσταση εδώ αρχίζει και είναι στο όριο για όλους μας. Θα είναι τεράστια πρόκληση για όλους να κάνουν 25 γύρους».

Επόμενο άρθρο »

Πτώση για τον Γιάννη Περιστερά στο Μιζάνο

« Προηγούμενο άρθρο

Puig: Ο Marc είναι έξυπνος και ξέρει τι κάνει

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα