• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πτώση για τον Γιάννη Περιστερά στο Μιζάνο
Στην κατηγορία Supersport 300 του CIV
Νέα 25/07/2020 - 22:14

Ο 15χρονος Γιάννης Περιστεράς που συμμετέχει στον 3ο & 4ο Αγώνα της χρονιάς για το Ιταλικό Πρωτάθλημα CIV, με την ομάδα Team Roc'n'DeA, με Yamaha R3 στην κατηγορία Supersport 300, είχε μια άτυχη στιγμή στον σημερινό αγώνα που ήταν ο πρώτος φετινός για τον Έλληνα οδηγό.

Μετά από μια καλή εκκίνηση ο Γιάννης κέρδισε 9 θέσεις στους πρώτους γύρους, αλλά στον 5ο γύρο είχε μηχανικό πρόβλημα που μάλλον οφείλεται στα ηλεκτρονικά της μοτοσυκλέτας και λόγω μιας ταλάντωσης που έφτασε στο μπροστινό σύστημα, έπεσε – ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί.

Ο άλλος οδηγός της ομάδας, ο Diego Palladino που εκείνη την ώρα ήταν 6 θέσεις πίσω από τον Περιστερά, τερμάτισε τελικά στην 18η θέση, αφήνοντας στον Έλληνα οδηγό την πικρία ότι θα μπορούσε να πάρει τελικά ένα θετικό αποτέλεσμα στην πολύ ανταγωνιστική κατηγορία.

Ο μηχανικός και Πρωταθλητής Άκης Τσώκος που είναι μαζί του δουλεύουν με τους άλλους Ιταλούς μηχανικούς της ομάδας ώστε να λύσουν το πρόβλημα, εν όψη του αυριανού 4ου Αγώνα. 

Ο Michele Pirro - που λίγη ώρα νωρίτερα είχε κερδίσει τον Αγώνα των SBK, μίλησε με τον Γιάννη Περιστερά που γνωρίζει από την περσινή του συμμετοχή και του έδωσε τις ανάλογες συμβουλές. 

 

 

Τα hashtag για την επικοινωνία του στα social media είναι: #racing4greece #johnperisteras41 #blucruyamaha #yamaharacinghellas #repsol #akrapovic #dnafilters #shoei #ixs #sidi #karassulis #riderrepairgraphics #yamahar3

Με τον Άκη Τσώκο
Με τον Άκη Τσώκο
Με ον Ρομπέρτο Φαρινέλι που είχε τερματίσει λίγο πριν 2ος στην κατηγορία 600
Με ον Ρομπέρτο Φαρινέλι που είχε τερματίσει λίγο πριν 2ος στην κατηγορία 600

Επόμενο άρθρο »

Marc: Τώρα κοιμάμαι ήσυχος!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Κάποιες φορές η εμπειρία είναι πρόβλημα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα