• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez II Moto2: Αγώνας
Εντυπωσιακή οδήγηση και νίκη για τον Bastianini!
Νέα 26/07/2020 - 15:08

Ο Enea Bastianini έκανε ίσως το καλύτερό του Αγώνα στα GP σήμερα, κατακτώντας την πρώτη του νίκη στη μεσαία κατηγορία.

 

Ξεκίνησε πολύ δυνατά από την 3η θέση και πέρασε γρήγορα-γρήγορα μπροστά για να οδηγήσει την κούρσα.

 

Πίσω του ήταν ο Luca Marini, καθώς οι διαφορές μεταξύ των πρώτων άρχισαν να μεγαλώνουν. Ο Enea κέρδιζε χιλιοστά στο κάθε γύρο από τον Marini και κρατούσε την 1η θέση.

 

Όμως ο Luca προσπάθησε να τον πιάσει και ξεκίνησε μια σειρά γρήγορων γύρων που κάλυψαν τη διαφορά και τον έφεραν στον πίσω τροχό του Enea Bastianini.

 

Εκεί θα περίμενε κανείς ότι ο πιο έμπειρος Marini θα έβρισκε τρόπο να περάσει τον συμπατριώτη του, όμως σήμερα ήταν η ημέρα του Bestia!

 

Ο Enea οδήγησε πραγματικά υπέροχα και διατηρώντας σε υψηλά επίπεδα την απόδοσή του, άρχισε να μεγαλώνει και πάλι τη διαφορά του από τον συμπατριώτη του.

 

Έτσι φτάσαμε περίπου 6-7 γύρους πριν το τέλος, όταν και πλέον έγινε φανερό ότι ο Bastianini ήταν πολύ κοντά στη νίκη. Και τα κατάφερε με εμφατικό τρόπο!

 

Αποστολή εξετελέσθη και για τον Luca Marini πάντως, ο οποίος πήρε 20 πάρα πολύ σημαντικούς βαθμούς για το Πρωτάθλημα.

 

Μάλιστα σε συνδυασμό με την 11η θέση του Nagashima (ο οποίος στο τέλος παραλίγο να έχει μια πτώση και να γκρεμίσει ό,τι έχτισε με κόπο) και την πτώση του Baldassarri, τον φέρνουν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας 5β πίσω από τον Nagashima.

 

Το πρώτο βάθρο της καριέρας του στην Moto2 πήρε και ο Marco Bezzecchi. Ο Ιταλός εκμεταλλεύτηκε το ότι ξεκίνησε από την pole και διατήρησε έναν καλό ρυθμό σε όλο τον Αγώνα.

 

Από την άλλη, στο τέλος ο Sam Lowes – που για δεύτερο συνεχόμενο Αγώνα τερματίζει 4ος – τον πλησίασε επικίνδυνα καλύπτοντας τη μεταξύ τους μεγάλη διαφορά.

 

Όμως δεν υπήρχε άλλος χρόνος για τον Βρετανό, ο οποίος πάντως και πάλι έκανε πάρα πολύ καλό Αγώνα.

 

Αρκετά πιο πίσω ήταν ο Aron Canet (που και πάλι ήταν αυτός που έκλεψε την παράσταση από τους rookies της κατηγορίας), με τον Jorge Martin να παίρνει την 6η θέση.

 

Μετά την πτώση του στον Αγώνα της περασμένης εβδομάδας, ο Luthi πήρε βαθμούς σήμερα, τερματίζοντας στην 7η θέση, ενώ οι Vierge, Manzi και Schrotter έκλεισαν τη δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

18oς ο Γιάννης Περιστεράς στο Μιζάνο

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez II Moto3: Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα