• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
18oς ο Γιάννης Περιστεράς στο Μιζάνο
Παρά τα προβλήματα...
Νέα 26/07/2020 - 23:24

Η κατηγορία Supersport 300 του CIV, του Ιταλικού Πρωταθλήματος είναι μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική κατηγορία και σε αυτήν επέλεξε να αγωνιστεί φέτος ο 15χρονος Γιάννης Περιστεράς. Σήμερα συμμετείχε στον 4ο Αγώνα της χρονιάς για το CIV, με την ομάδα Team Roc'n'DeA, με Yamaha R3 και τερμάτισε στην 18η θέση, μετά από έναν αγώνα που χαρακτηρίστηκε από τεχνικά προβλήματα.

Ο Έλληνας οδηγός έκανε μια μέτρια εκκίνηση από την 28η θέση και σταδιακά κέρδισε θέσεις, αλλά τα ηλεκτρονικά της μοτοσυκλέτας είχαν άλλη γνώμη και με τον αισθητήρα “λ” να μπερδεύει το πρόγραμμα της μοτοσυκλέτας είχε πολλά προβλήματα που του έκοβαν τη δύναμη στην ευθεία, με αποτέλεσμα να έχει την 30η τελική ταχύτητα, ανάμεσα σε 31 μοτοσυκλέτες, με 172.8 χλμ/ώρα, 11.8 λιγότερα από την ταχύτερη μοτοσυκλέτα. Σε μια τέτοια κατηγορία η διαφορά αυτή είναι χαοτική και απέτρεψε από τον Γιάννη να έχει έναν καλό αγώνα. Ανέβηκε μέχρι την 18η θέση, ενώ τα στοιχεία της τηλεμετρίας στις στροφές δείχνουν ότι μπορούσε να μπει άνετα στην βαθμολογούμενη 15αδα.

Ο Γιάννης Περιστεράς έδωσε τις μάχες του στο CIV
Ο Γιάννης Περιστεράς έδωσε τις μάχες του στο CIV

Ο άλλος οδηγός της ομάδας, ο Diego Palladino που στις κατατακτήριες ήταν πίσω από τον Περιστερά, τερμάτισε στην 14η θέση.

Ο μηχανικός και Πρωταθλητής Άκης Τσώκος μαζί με τους άλλους Ιταλούς μηχανικούς της ομάδας δρομολόγησαν ενέργειες ώστε να λύσουν το πρόβλημα, εν όψη του αυριανού 5ου & 6ου Αγώνα που θα γίνει στην Ίμολα στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Την προσπάθεια υποστηρίζουν οι: REPSOL Petrolmak S.A., Yamaha ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, Akrapovic, DNA Filters, TECNO MOTO Performance, SHOEI, KARASSULIS International Transport, Rider Repair Graphics, Peristeras Tyres, Pirelli – INTRAMOTO. 

Τα hashtag για την επικοινωνία του στα social media είναι: #racing4greece #johnperisteras41 #blucruyamaha #yamaharacinghellas #repsol #akrapovic #dnafilters #shoei #ixs #sidi #karassulis #riderrepairgraphics #yamahar3

Επόμενο άρθρο »

Έτοιμος για νίκη ο Βασίλης Παντελεάκης!

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez II Moto2: Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα