• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έτοιμος για νίκη ο Βασίλης Παντελεάκης!
Αλλά έπεσε στον 4ο Αγώνα του CIV
Νέα 26/07/2020 - 23:51

O 13χρονος Έλληνας οδηγός που ανέβηκε στο βάθρο στον 3ο του αγώνα στη νέα του κατηγορία φέτος την Pre Moto3, στην πίστα του Μιζάνο, σήμερα στον 4ο Αγώνα της χρονιάς για το Ιταλικό Πρωτάθλημα CIV, έπεσε στην προσπάθειά του να πάρει την πρώτη του νίκη!

Ο Βασίλης Παντελεάκης που δεν είχε ξαναμπεί ποτέ πριν από αυτόν τον Αγώνα στο Μιζάνο, ξεκίνησε δυνατά τον Αγώνα και ήταν στο γκρουπ των πρωτοπόρων, σημειώνοντας εξαιρετικούς χρόνους ταχύτερου γύρου και κρατώντας την 3η θέση μέχρι τον 8ο από τους 14 γύρους του Αγώνα. Μια επαφή με τον ομόσταυλό του Boggio τον έριξε στην 6η θέση, ενώ ο Boggio έπεσε. Ο Βασίλης ξαναβρήκε γρήγορα το ρυθμό του και στον 12ο γύρο την ώρα που έκανε την επίθεσή του για να ξαναπεράσει στην 3η θέση, έπεσε και εγκατέλειψε.

Νικητής του Αγώνα ο έτερος ομόσταυλος του Έλληνα οδηγού ο Pini που ήταν μόλις 0.08 του δευτερολέπτου ταχύτερος από τον Παντελεάκη στον ταχύτερό του γύρο. 

Η Πρωταθλήτρια ομάδα AC Racing Team, με τις μοτοσυκλέτες CS και ενιαίο κινητήρα 250 κυβικών της Yamaha, από τη μια μεριά στενοχωρήθηκε γιατί φαινόταν ότι οι οδηγοί της θα μπορούσαν να κάνουν το 1-2-3, από την άλλη εντυπωσιάστηκαν από τον Έλληνα που χωρίς να ξέρει την πίστα έδειξε ότι μπορούσε να πάρει τη νίκη! 

Ο Βασίλης έμεινε στην 7η θέση του Πρωταθλήματος με διαφορά 35 βαθμών από τον πρώτο και τώρα ετοιμάζεται για τον 5ο & 6ο Αγώνα του CIV που θα γίνει στην ιστορική πίστα της Ίμολα στις αρχές Σεπτεμβρίου.

/>  

Με το Κύπελλο της 3ης θέσης από τον 3ο Αγώνα
Με το Κύπελλο της 3ης θέσης από τον 3ο Αγώνα

Επόμενο άρθρο »

Jerez II MotoGP: Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

18oς ο Γιάννης Περιστεράς στο Μιζάνο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα