• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Τέλειο» ήταν το ξεκίνημα της σεζόν για τον Vinales
Νέα 28/07/2020 - 11:24

Σύμφωνα με τον Maverick Vinales, το ξεκίνημά του στη φετινή σεζόν ήταν «τέλειο», παρά το ότι δεν κατάφερε να πάρει ούτε μια νίκη στην Jerez.

 

Ο Ισπανός της Monster Yamaha έφυγε όμως από την πίστα της Ανδαλουσίας έχοντας συγκεντρώσει 40 βαθμούς, με δυο δεύτερες θέσεις πίσω από τον Fabio Quartararo.

 

Βέβαια στο δεύτερο Αγώνα χρειάστηκε να δουλέψει πολύ για να καταφέρει στο τέλος να πάρει τη δεύτερη θέση από τον Valentino Rossi.

 

«Δοκίμασα τα πάντα από τον πρώτο γύρο», έλεγε μετά το τέλος του Αγώνα. «Προσπάθησα να περάσω τον Fabio που νόμιζα ότι ήταν πιο κοντά μου».

 

«Γι’ αυτό άνοιξα τη γραμμή, αλλά φέρθηκε έξυπνα και με πέρασε και μετά με πέρασε και ο Valentino. Δυσκολευόμουν...».

 

«Κάθε φορά που πλησίαζα τον Vale δεν μπορούσα να φρενάρω τη μοτοσυκλέτα όπως θα ήθελα και μου πήρε πολύ χρόνο για να τον περάσω».

 

«Δεν είχα το ρυθμό που ήθελα, αλλά στο τέλος κατάφερα κι έγραψα καλούς χρόνους κι αυτό μου έδωσε καλή αίσθηση».

 

«Έτσι αποφάσισα να δώσω λίγο χώρο για να κρυώσουν τα ελαστικά και μετά πίεσα. Μετά όμως ήρθαν και οι μάχες με την Ducati».

 

«Γενικά ήταν ένας αρκετά περίπλοκος Αγώνας για μένα, αλλά αφού ηρέμησα και συγκεντρώθηκα το διασκέδασα στους τελευταίους γύρους».

 

Η Yamaha έκανε την τέλεια αρχή στη σεζόν του 2020, με τρεις μοτοσυκλέτες της στις πρώτες θέσεις στην Jerez II και πέντε από τα έξι διαθέσιμα βάθρα!

 

«Στο τέλος πίεσα πάρα πολύ για να περάσω τον Valentino γιατί αυτοί οι 20 βαθμοί είναι πολύ σημαντικοί», πρόσθεσε ο Vinales.

 

«Τώρα έχω πολύ μεγάλο κίνητρο για το Brno. Ξέρουμε τι πρέπει να αλλάξουμε στη μοτοσυκλέτα. Για μένα αυτά τα δυο Σ/Κ ήταν τέλεια, επειδή συνήθως εδώ δυσκολεύομαι»

 

«Όμως η ομάδα έκανε πολύ καλή δουλειά».

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Πρέπει να πιστέψουν σ’ εμένα!

« Προηγούμενο άρθρο

Fabio: Δεν έχω ν’ αποδείξω τίποτα στον Marc

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα