• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Πρέπει να πιστέψουν σ’ εμένα!
4 ημέρες πάλευα για να τους αλλάξω γνώμη!
Νέα 28/07/2020 - 13:12

Για 17 Αγώνες δεν είχε την ευκαιρία να ανέβει στο βάθρο των νικητών. Μετά από 1 χρόνο, 3 μήνες και 14 ημέρες τα κατάφερε!

 

Ο λόγος για τον Valentino Rossi που επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, κερδίζοντας μια θέση στο βάθρο της Jerez II.

 

«Αυτή τη φορά είναι σαν να κέρδισα», έλεγε μετά για το 199ο βάθρο του στη μεγάλη κατηγορία. Και δεν χρειάζεται να τον ρωτήσει κανείς γιατί το λέει αυτό.

 

«Όλο το προηγούμενο διάστημα, επί μήνες, ήταν δύσκολο για εμένα... οδηγούσα μια μοτοσυκλέτα που δεν ήταν δική μου. Δεν ήταν εύκολο».

 

«Την Παρασκευή τα αλλάξαμε όλα και δούλεψε. Άρχισα και πάλι να το διασκεδάζω. Ήξερα ότι θα κάνω καλό Αγώνα και τώρα είμαι περισσότερο αισιόδοξος για τα επόμενα GP».

 

Ήταν ένα μήνυμα προς την Yamaha ότι θα πρέπει να ακούει τις παρατηρήσεις του Rossi για την εξέλιξη της δικής του Μ1.

 

«Πρέπει να με βοηθήσουν και πρέπει να πιστέψουν σε εμένα. Είμαι ένας οδηγός που δίνω ακριβές feedback όταν κατεβαίνω από τη μοτοσυκλέτα».

 

«Χρειάστηκε όμως να παλέψω επί 4 ημέρες με αυτούς για να γίνουν οι αλλαγές που θέλαμε εγώ και το επιτελείο μου».

 

Το ερώτημα «γιατί τους είναι τόσο δύσκολο» να πιστέψουν τον Vale προκύπτει εύλογα.

 

«Γιατί ο Vinales και ο Quartararo πάνε πολύ γρήγορα με αυτή τη μοτοσυκλέτα. Είμαι 41χρ. και μου έλεγαν ότι πρέπει να οδηγώ όπως αυτοί. Έπρεπε να παλέψω μαζί τους».

 

«Τώρα έχω μια μοτοσυκλέτα που μου ταιριάζει. Μετά από τους άσχημους Αγώνες που κάναμε πριν, εγώ κι η ομάδα δεν είχαμε λόγια».

 

«Άρχισα να σκέφτομαι ότι ίσως ήρθε η ώρα να πάω σπίτι μου. Δεν το διασκέδαζα. Επιπλέον ανησυχούσα επειδή είχα αποφασίσει να συνεχίσω αλλά θα βίωνα τέτοιες καταστάσεις».

 

Στη συνέχεια υπερασπίστηκε την Yamaha λέγοντας:

 

«Είναι λογικό να σκεφτονται ότι θα πρέπει να οδηγώ σαν τον Fabio και τον Maverick που είναι γρήγοροι. Ίσως να μην είμαι ο πιο γρήγορος στην πίστα, αλλά μπορώ όμως να πάρω καλά αποτελέσματα».

 

Τον ρώτησαν και τι ήταν αυτό που άλλαξε στην Yamaha του.

 

«Πολλά πράγματα... το θέμα είναι ότι ανάμεσα στο 2018 και στο 2019, οι μηχανικοί επέλεξαν ένα διαφορετικό τρόπο για ν’ αντιμετωπιστεί η φθορά του πίσω ελαστικού».

 

«Στην αρχή δούλεψε και πήρα δυο βάθρα. Αλλά μετά δεν μπορούσα να οδηγήσω όπως ήθελα και δεν το λέω σαν δικαιολογία για τα αποτελέσματά μου».

Επόμενο άρθρο »

Ο Marquez αποκαλύπτει τις ακτινογραφίες του χεριού του

« Προηγούμενο άρθρο

«Τέλειο» ήταν το ξεκίνημα της σεζόν για τον Vinales

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα