• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aleix: Δεν γίνεται μ’ αυτό το στυλ…
Δεν μπορείς να οδηγήσεις έτσι την Aprilia
Νέα 30/07/2020 - 14:40

Οι προσδοκίες για τη νέα Aprilia ήταν πάρα πολύ υψηλές, ωστόσο η παρουσία του δυνατότερου αναβάτη της, του Aleix Espargaro, στην Jerez ήταν απογοητευτική.

 

Ο Ισπανός και τα δυο Σ/Κ στην Ισπανική πίστα ήταν 16ος στις κατατακτήριες δοκιμές, ενώ είχε πτώση στα πρώτα στάδια του Αγώνα τόσο στις 19 όσο και στις 26 Ιουλίου.

 

«Είμαι πολύ απογοητευμένος και λυπάμαι για την ομάδα. Ήθελα να κάνω έναν καλό Αγώνα γι’ αυτούς. Ξεκίνησα καλά, αλλά για να μείνω κοντά στους άλλους ήμουν στο όριο και το πλήρωσα».

 

«Με τη γλιστερή πίστα έπρεπε να σταματάς πιο δυνατά τη μοτοσυκλέτα και μετά να επιταχύνεις αλλά δεν μπορώ να την οδηγήσω με αυτό το στυλ… δεν μπορώ. Δεν είναι στο στυλ μου».

 

«Έτσι χρησιμοποιούσα περισσότερη ταχύτητα στις στροφές για να με βοηθήσει στην επιτάχυνση, αλλά έχασα το μπροστινό. Είμαι πολύ απογοητευμένος. Ποτέ μου δεν είχα πτώση σε δυο συνεχόμενους Αγώνες».

 

Παρά το εφιαλτικό ξεκίνημα, ο Espargaro επισημαίνει ότι του άρεσε η νέα μοτοσυκλέτα που τη δοκίμασε για πρώτη φορά σε συνθήκες Αγώνα.

 

«Μου άρεσε και ένοιωθα καλά, απλά το βασικό είναι ότι μας λείπει ιπποδύναμη. Σε όλα τα άλλα είμαστε κοντά στους ανταγωνιστές μας».

 

«Περνούσα τους Dovizioso και Petrucci, αλλά από τη στιγμή που σηκώναμε τη μοτοσυκλέτα και μέσα στα επόμενα 55 μέτρα με ξαναπερνούσαν. Ήταν απογοητευτικό».

 

«Ξέρω ότι είναι χαζό που το λέω τώρα, αλλά αν δεν είχα κανέναν μπροστά μου θα έκανα 1:39,0 σε κάθε γύρο! Σίγουρα δεν είναι εύκολο να είσαι αισιόδοξος τώρα, αλλά νοιώθω δυνατός».

 

«Είμαι στο όριο με αυτή τη μοτοσυκλέτα, αλλά νοιώθω καλά. Έτσι θα συνεχίσω να επιμένω, θα συνεχίσω να προσπαθώ. Πάντως για την ώρα είμαι απογοητευμένος».

Επόμενο άρθρο »

Ο Rossi στην Petronas: Η ανακοίνωση στο GP του Misano!

« Προηγούμενο άρθρο

Κι όμως δεν εγκατέλειψε λόγω του τραυματισμού ο Cal!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα