• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Rossi στην Petronas: Η ανακοίνωση στο GP του Misano!
Νέα 30/07/2020 - 16:45

Είναι γνωστό πια ότι ο Valentino Rossi έχει αποφασίσει ότι θα συνεχίσει για τουλάχιστον μια ακόμη χρονιά – την 26η του στα GP – στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλετών.

 

Το έχει παραδεχτεί και ο ίδιος σε ουκ ολίγες περιπτώσεις και το μόνο που περιμένουμε είναι να γίνει και η επίσημη ανακοίνωση.

 

Αρχικά, η Gazzetta dello Sport της Ιταλίας είχε αποκαλύψει ότι η ανακοίνωση αυτή θα γινόταν στην Jerez και μάλιστα – όπως ήρθαν τα πράγματα – θα ταίριαζε και με το βάθρο του Vale εκεί.

 

Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Τώρα νέες Ιταλικές δημοσιεύσεις θέλουν την ανακοίνωση της συμφωνίας ανάμεσα σε Valentino Rossi και Petronas να γίνεται στο Γύρο του Misano.

 

Βασικά ο Γύρος αυτός θα είναι, όπως και στην Jerez, διπλός και ο πρώτος Αγώνας στην πίστα του Misano θα γίνει στις 13 Σεπτεμβρίου, με τον δεύτερο στις 20 του ίδιου μήνα.

 

Όλα δείχνουν ότι αυτό είναι το καταλληλότερο event για την ανακοίνωση αυτής της συμφωνίας, μέσα στην πατρίδα του Vale και σε ένα Grand Prix που θεωρητικά η Yamaha μπορεί να τα πάει καλά.

 

Πέρυσι είχε τέσσερεις μοτοσυκλέτες της πίσω από τον νικητή του Αγώνα, τον Marc Marquez!

 

Οι πληροφορίες από την Ιταλία λένε ότι όλα τα θέματα με τη μετακίνηση του επιτελείου του Rossi από την Yamaha στην Petronas έχουν επιλυθεί.

 

Η συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές είναι δεδομένη και απομένουν κάποιες περισσότερο τυπικές λεπτομέρειες για θέματα εμπορικά και χορηγών που θα μπουν στο συμβόλαιο του Ιταλού σούπερ-σταρ.

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul: Η δράση και το θέαμα ξεκινούν και πάλι!

« Προηγούμενο άρθρο

Aleix: Δεν γίνεται μ’ αυτό το στυλ…

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα