• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H KARASSULIS S.A. Χορηγός του Γιάννη Περιστερά
Νέα 02/08/2020 - 12:35

Η διεθνής εταιρία μεταφορών KARASSULIS S.A.* Που ειδικεύεται στις οδικές μεταφορές μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας, είναι φέτος Χορηγός της προσπάθειας του Γιάννη Περιστερά στο Ιταλικό Πρωτάθλημα CIV.

O 15χρονος Έλληνας οδηγός αγωνίζεται στην πολύ ανταγωνιστική κατηγορία Supersport 300 με Yamaha R3, με την Ιταλική ομάδα Team Roc 'N' DeA των διάσημων οδηγών Massimo Roccoli & Alex De Angelis, με έδρα το Ρίμινι. 

Η μεταφορές της μοτοσυκλέτας, των ανταλλακτικών και των ελαστικών του Γιάννη Περιστερά γίνονται από την KARASSULIS S.A. Που φρόντισε ώστε όλα να είναι στην ώρα τους στο αρχηγείο της Ιταλικής ομάδας, πριν το Αγώνα του Μιζάνο, στον οποίο έγινε η πρώτη φετινή συμμετοχή του Έλληνα οδηγού. Ακολουθεί ο Αγώνας της Ίμολα στις αρχές Σεπτεμβρίου.


 

*Η εταιρία KARASSULIS S.A. ιδρύθηκε το 1988 με έδρα τη Θεσσαλονίκη και αντικείμενο τις διεθνείς οδικές διαμεταφορές από και προς την Ιταλία.

Η καλή πορεία της τα χρόνια που ακολούθησαν, η ολοένα αυξανόμενη ζήτηση και η συνεχόμενη προσπάθεια για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών της, οδήγησαν στην ίδρυση δύο νέων εταιριών, την KARASSULIS ITALIA SRL το 1996 και την KARASSULIS BG LTD το 2007.

Σήμερα, έχει καταφέρει να αποκτήσει ηγετική θέση στον κλάδο της στη Βόρειο Ελλάδα και αποσκοπεί στην επίτευξη του στόχου αυτού και στη Νότιο Ελλάδα, με γνώμονα την ίδια ποιοτική πολιτική που ακολουθεί 30 χρόνια τώρα. www.karassulis.gr

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Jerez: Αγώνας 2

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Jerez: Αγώνας 1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα