• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rea: Μεγάλος και οδυνηρός Αγώνας!
Κάναμε ό,τι έπρεπε να κάνουμε…
Νέα 03/08/2020 - 12:07

Το Σ/Κ στην Jerez δεν ξεκίνησε άσχημα για τον Jonathan Rea, ο οποίος πήρε τη δεύτερη θέση στην Superpole και τη 2η θέση στον πρώτο Αγώνα του Σαββάτου.

 

Η συνέχεια ήταν ιδανική με μια νίκη στον Superpole Race, ωστόσο κάπου εκεί «χάθηκε» και η δυναμική του Παγκόσμιου Πρωταθλητή, μιας και ήταν μόλις 6ος στον δεύτερο Αγώνα της Κυριακής.

 

Ήταν η πρώτη φορά μετά την Laguna Seca (2014 - Αγώνας 1) που ο Rea δεν κατάφερνε να τερματίσει μέσα στην πεντάδα των πρώτων. Τότε αγωνιζόταν με μοτοσυκλέτα της Honda.

 

Ο ίδιος εξήγησε ποιο ήταν το πρόβλημά του το μεσημέρι της Κυριακής.

 

«Είχα προβλήματα και γλιστρούσα από τον πρώτο γύρο. Ήμουν ο μόνος που έβαλε τη σκληρή γόμα στο πίσω ελαστικό. Όμως την είχα και στον πρώτο Αγώνα κι ένοιωθα καλά μ’ αυτή».

 

«Πίεζα, αλλά δεν μπορούσα να κάνω πολλά. Προσπαθούσα να υπερασπιστώ τη θέση μου για όσο το δυνατόν περισσότερο και να τερματίσω. Ήταν ένας μεγάλος και οδυνηρός Αγώνας».

 

«Κάναμε ό,τι έπρεπε να κάνουμε… η μόνη αλλαγή ήταν το πίσω ελαστικό σήμερα. Στον Superpole Race βάλαμε την πιο μαλακή γόμα».

 

«Αν συγκρίνουμε τους χρόνους μου στο δεύτερο Αγώνα ήμουν πιο αργός σε σχέση με τον πρώτο. Πρέπει να κάτσουμε με την ομάδα και τους μηχανικούς της Pirelli να δούμε τι συνέβη».

 

«Δεν ήταν και ο καλύτερος τρόπος να τελειώσει το Σ/Κ. Όμως το Πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο κι έτσι πρέπει να συνεχίσω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και θα δούμε τι θα γίνει».

Επόμενο άρθρο »

Oliveira: Η στιγμή της λύτρωσης!!

« Προηγούμενο άρθρο

Redding: Είχα μια καταπληκτική μοτοσυκλέτα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα