• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΣΟΚ: Νέο χειρουργείο-αστραπή για τον Marc Marquez!
Μένει 48 ώρες στο νοσοκομείο! Θα χάσει και το Brno;
Νέα 04/08/2020 - 13:51

Την ώρα που ο ίδιος ανέβαζε video στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στα οποία έδειχνε την προετοιμασία που κάνει για να είναι στο Brno αυτό το Σ/Κ, τα δεδομένα αλλάζουν!

 

Ο Marc Marquez έδειχνε έτοιμος ότι θα επιστρέψει στην Τσεχία για τον 4ο Αγώνα της σεζόν, όμως πριν μερικές ώρες έγινε γνωστό – αιφνιδίως – ότι χρειάστηκε και 2ο χειρουργείο!

 

Όπως φαίνεται, το χειρουργείο αυτό αφορούσε στην πλάκα τιτανίου που του είχαν βάλει την πρώτη φορά, καθώς αυτή υπέστη κάποια ζημιά και έπρεπε να αντικατασταθεί.

 

Τα καλά νέα για τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή είναι ότι το σπάσιμο στο βραχιόνιο οστό δεν έχει επηρεαστεί, θα χρειαστεί όμως να μείνει στο νοσοκομείο για 48 ακόμα ώρες.

 

«Ο Marc μπήκε στο χειρουργείο πριν από 13 ημέρες και σήμερα χρειάστηκε να ξαναμπεί», έλεγε ο Dr. Mir του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Βαρκελώνης.

 

«Το πρώτο χειρουργείο ήταν επιτυχημένο, αλλά αυτό που δεν περιμέναμε ήταν να αποδειχτεί ανεπαρκής η πλάκα. Έτσι αυτή αφαιρέθηκε και μπήκε άλλη».

 

«Ο αναβάτης δεν ένοιωσε κάποιον πόνο όλο αυτό το διάστημα και ακολουθούσε τις ιατρικές συμβουλές. Δυστυχώς η υπερβολική πίεση δημιούργησε αυτό το πρόβλημα».

 

«Τώρα θα πρέπει να περιμένει 48 ώρες για να εκτιμήσουμε εκ νέου την κατάσταση και την περίοδο ανάρρωσης».

 

Ακόμα δεν είναι σίγουρο αν θα είναι ή όχι στο Brno, ωστόσο φαίνεται όλο και πιο πιθανό ότι το λάθος στον Αγώνα της Jerez I θα του στοιχίσει πολύ ακριβά φέτος.

Επόμενο άρθρο »

Επίσημο: Χάνει το Brno o Marc Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Quartararo: Ο πήχης έχει μπει ψηλά!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα