• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Quartararo: Ο πήχης έχει μπει ψηλά!
Θα συνεχίσει το αήττητο σερί του ο Γάλλος;
Νέα 04/08/2020 - 13:29

Μετά από μια εκπληκτική εμφάνιση στην Jerez, όπου πήρε δυο pole position και δυο νίκες, ο Fabio Quartararo είναι επικεφαλής στη βαθμολογία της μεγάλης κατηγορίας.

 

Στην Ισπανία όχι μόνο πήρε τη δική του πρώτη νίκη, αλλά και της ομάδας του, της Petronas. Στο Brno, ωστόσο, τα πράγματα θα είναι διαφορετικά.

 

Τουλάχιστον στη θεωρία, διότι με το νέο ελαστικό της Michelin να ταιριάζει σε πολύ μεγάλο βαθμό με την πίστα – όπως λέει ο Taramasso – η Yamaha φαίνεται ότι και στο Brno θα είναι σε θέση να συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιών.

 

Πάντως «στα χαρτιά» οι μπλε έχουν σχεδόν ξεχάσει το πώς είναι να κερδίζει η μοτοσυκλέτα τους στην Τσεχία, μιας και έχουν μόνο μια νίκη (2015 – Lorenzo) τα τελευταία 9 χρόνια.

 

Πάντως ο Fabio Quartararo δεν χάνει την αισιοδοξία του και ξέρει ότι μπορεί να καταφέρει να βρίσκεται στο βάθρο αυτό το Σ/Κ.

 

«Το Brno σαν πίστα μου αρέσει πολύ. Ξέρουμε από πέρυσι ότι μπορούμε να είμαστε γρήγοροι εκεί, παρά το ότι δεν ταιριάζει τόσο πολύ στη μοτοσυκλέτα μας».

 

«Υπάρχουν πολλές ωραίες στροφές, αλλά ειδικά η τελευταία είναι εξαιρετική. Πρέπει να έχεις πολύ μεγάλη ταχύτητα μέσα στη στροφή αυτή, αλλά την ίδια ώρα να ετοιμάζεσαι για την επιτάχυνση».

 

«Είναι φανταστικό το ότι πάμε εκεί μετά από δυο νίκες και θέλουμε να παλέψουμε για το βάθρο και αυτό το Σ/Κ. Ο πήχης έχει μπει ψηλά, οι προσδοκίες είναι μεγάλες και ανυπομονώ να μπούμε στην πίστα!»

Επόμενο άρθρο »

ΣΟΚ: Νέο χειρουργείο-αστραπή για τον Marc Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Michelin: Το Brno;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα