• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Michelin: Το Brno;
Ιδανική πίστα για το νέο πίσω ελαστικό!
Νέα 04/08/2020 - 11:36

Τα δυο Grand Prix στην «καυτή» Jerez αποτελούν παρελθόν και πλέον το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα είναι στο δρόμο για το Brno, τον 4ο Αγώνα της σεζόν.

 

Εδώ δεν θα έχουμε διαφορές η εκπλήξεις, μιας και ο Αγώνας στην Τσεχία θα γίνει στην προγραμματισμένη ημερομηνία προ-Covid 19.

 

Η πίστα της Τσεχίας, σύμφωνα με την Michelin, θα είναι ιδανική για το νέο πίσω ελαστικό της εταιρείας.

 

Οι διαθέσιμες γόμες θα είναι τρεις: μαλακή, μεσαία και σκληρή με τα μπροστινά ελαστικά να είναι συμμετρικά και τα πίσω να είναι ασύμμετρα (η δεξιά πλευρά ενισχυμένη).

 

Σε περίπτωση βροχής, η Michelin έχει έτοιμα τα βρόχινα ελαστικά σε μαλακή και μεσαία γόμα, με τα μπροστινά να είναι συμμετρικά και τα πίσω ασύμμετρα.

 

«Το Brno είναι η πίστα που συνήθως πηγαίνουμε μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα κι έτσι θα είναι περίεργο που θα είναι φέτος μόλις η 2η πίστα στην οποία πάμε», τόνισε ο Piero Taramasso.

 

«Όλα τα πρωτόκολλα υγείας που δούλεψαν άψογα στην Jerez, είναι σε ισχύ και στο Brno κι έτσι θα είναι περίεργο που θα είναι άδειος ο χώρος γύρω από την πίστα».

 

«Αν και δεν θα έχουμε κόσμο, εν τούτοις είμαστε αποφασισμένοι να προσφέρουμε ωραίο θέαμα σε όλους τους φιλάθλους που θα παρακολουθήσουν τον Αγώνα από το σπίτι».

 

«Στην Ισπανία η σεζόν ξεκίνησε καλά. Τα νέα ελαστικά δούλεψαν καλά και σπάσαμε μερικά ρεκόρ παρά τις αντίξοες συνθήκες».

 

«Το Brno είναι μια πλατιά πίστα με πολλά σημεία επιταχύνσεων. Είναι μια πίστα που απαιτεί πολλή πρόσφυση στον πίσω τροχό».

 

«Μ’ αυτό το σκεπτικό σχεδιάστηκε το νέο πίσω ελαστικό κι έτσι θα είναι πολύ ωραίο να το δούμε εν δράσει σε μια πίστα που είναι ιδανική για τα χαρακτηριστικά του».

Επόμενο άρθρο »

Quartararo: Ο πήχης έχει μπει ψηλά!

« Προηγούμενο άρθρο

Δυο νίκες και δυο βάθρα τους αναβάτες της Ducati

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα