• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP Brno: ΕΔ1
Πέντε κατασκευαστές στις 5 πρώτες θέσεις!
Νέα 07/08/2020 - 12:11

Μόλις δυο δέκατα χώρισαν τους πρώτους πέντε οδηγούς στο τέλος των ΕΔ1, ενώ η δεκάδα των πρώτων είχε διαφορά στα τέσσερα μόλις δέκατα!!

 

Μικρές οι διαφορές των οδηγών της μεγάλης κατηγορίας στο Brno, όπου στα πρώτα ελεύθερα είδαμε πέντε διαφορετικούς Κατασκευαστές στις πέντε πρώτες θέσεις!
 

Μπροστά ήταν ο Takaaki Nakagami που έχει μεταμορφωθεί προς το καλύτερο απ’ όταν χρησιμοποίησε για πρώτη φορά τις ρυθμίσεις του Marc Marquez.

 

O Ιάπωνας έκανε το 1:57,353 και κράτησε πίσω του τον Joan Mir ενώ και οι δυο τους έκαναν τους καλούς χρόνους τους με το σκληρό πίσω ελαστικό!

 

Το μεσαίο ήταν αυτό που προτίμησαν οι περισσότεροι και με αυτό το ελαστικό πίσω ο Pol Espargaro έβαλε την KTM στην τρίτη θέση.

 

Ο Johann Zarco ήταν δυνατός σήμερα το πρωί και πέτυχε τον 4ο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Maverick Vinales που είχε μια πτώση στην αρχή των ΕΔ1.

 

Το δίδυμο της εργοστασιακής Ducati ακολουθεί, με τον Andrea Dovizioso μπροστά από τον Danilo Petrucci, ενώ 8ος (με το σκληρό πίσω ελαστικό) ήταν ο Valentino Rossi.

 

Τη δεκάδα των πρώτων έκλεισαν ο Franco Morbidelli που ήταν μόλις 35χιλ πιο γρήγορος από την Honda του Cal Crutchlow.

Επόμενο άρθρο »

Moto2 Brno: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Brno Moto3: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα