• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2 Brno: ΕΔ1
Επίδειξη δύναμης από Lowes και Roberts
Νέα 07/08/2020 - 13:15

Δυο ήταν οι αναβάτες που έκλεψαν την παράσταση στα τελευταία λεπτά των ΕΔ1 για την μεσαία κατηγορία του Πρωταθλήματος στο Brno.

 

Ο μεν Joe Roberts που έκανε μια σειρά από 4 πολύ γρήγορους γύρους και πήρε την πρώτη θέση, για να τη χάσει λίγο αργότερα από τον Sam Lowes.

 

Ο Βρετανός έκλεισε τα πρώτα ελεύθερα με ένα δικό του δυνατό μίνι σερί με τρεις γρήγορους γύρους, ανάμεσά τους και το 2:02,480 που τον έφερε στην κορυφή.

 

Η μεταξύ τους διαφορά ήταν στα τρία περίπου δέκατα, ενώ τον τρίτο καλύτερο χρόνο πέτυχε ο επικεφαλής της βαθμολογίας Tetsuta Nagashima.

 

Ο Ιάπωνας προσπαθούσε να γράψει γρήγορους γύρους στο τέλος, αλλά δεν απέφυγε και τα λάθη, με αποτέλεσμα να μείνει τελικά στην 3η θέση.

 

Τόσο ο Augusto Fernandez, όσο και ο Marcel Schrotter έκαναν ένα δυνατό ξεκίνημα αυτό το Σ/Κ στην Τσεχία, καθώς και οι δυο προσπαθούν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα.

 

Ο Fernandez ήταν 4ος και ο Schrotter πίσω του για μόλις 44χιλ ενώ με πολύ μικρή διαφορά πίσω τους ήταν ο Stefano Manzi!

 

Ο Ιταλός κέρδισε τις εντυπώσεις σήμερα το πρωί, καθώς ήταν αυτός που με την MV Agusta του «έσπασε» την κυριαρχία των Kalex στις πρώτες θέσεις.

 

Ο νικητής της Jerez II, ο Enea Bastianini ανέβηκε ως την 7η θέση σήμερα το πρωί, ενώ τη δεκάδα έκλεισαν οι Baldassarri, Bezzecchi και Di Giannantonio.

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Portimao: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP Brno: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα