• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Portimao: ΕΔ1
1-2 για την Yamaha με πρώτο τον Razgatlioglu
Νέα 07/08/2020 - 13:59

Το Πρωτάθλημα των SBK-Motul συνεχίζεται αυτό το Σ/Κ στην πίστα του Portimao, μια εβδομάδα από το Γύρο της Jerez και την κυριαρχία εκεί της Ducati.

 

Στο ξεκίνημα του Γύρου στην Πορτογαλία ήταν δυο Yamaha αυτές που κατάφεραν να κλέψουν την παράσταση, με την εργοστασιακή ομάδα των μπλε να κάνει το 1-2!

 

Ο Toprak Razgatlioglu εντυπωσίασε και πήρε την πρώτη θέση αφήνοντας έξι δέκατα πίσω του τον ομόσταυλό του, τον Michael Van der Mark.

 

Ο Τούρκος, που βελτιώνεται συνεχώς, έγραψε 1:42,103 και μαζί με τον Van der Mark πήραν τις δυο θέσεις για λογαριασμό της Yamaha.

 

Εφτά δέκατα από την πρώτη θέση βρέθηκε ο Jonathan Rea, με το χρόνο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή να του χαρίζει την 3η θέση.

 

Μετά τη δυνατή του παρουσία στην Jerez, ο Michael Ruben Rinaldi συνεχίζει να εντυπωσιάζει και σήμερα το πρωί ήταν η καλύτερη ιδιωτική μοτοσυκλέτα (Ducati).

 

Γρήγορος όπως στην Ισπανία ήταν και ο Loris Baz που έκανε τον 5ο ταχύτερο χρόνο και κράτησε πίσω του τον θριαμβευτή της Jerez, Scott Redding.

 

Ο Βρετανός ήταν και ο τελευταίος με διαφορά στο δευτερόλεπτο από την πρώτη θέση. Ο Alex Lowes (Kawasaki) ήταν 7ος.

 

Η κορυφαία Honda ήταν αυτή του Leon Haslam στην 8η θέση (ο Bautista ήταν μόλις 12ος), ενώ οι Tom Sykes (BMW) και Chaz Davies (Ducati) έκλεισαν την πρώτη δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

Brno MotoGP: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2 Brno: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα