• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2 Brno: ΕΔ2
Ο Bastianini την 1η θέση, ο Lowes ταχύτερος στα συνδυασμένα
Νέα 07/08/2020 - 17:34

Οι περισσότεροι οδηγοί της κατηγορίας κατάφεραν να βελτιώσουν τους χρόνους τους το μεσημέρι, καθώς οι θερμοκρασίες της πίστας ανέβηκαν κατακόρυφα.

 

Με την άσφαλτο σε κάποια σημεία να ξεπερνά τους 50ο C και τον αέρα να φτάνει στους 33ο C τα πράγματα δεν ήταν εύκολα για τους αναβάτες της Moto2.

 

Σε αυτές τις συνθήκες ο Enea Bastianini, φρέσκος από τη νίκη του στην Jerez II, κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στις ΕΔ2.

 

Ωστόσο στα συνδυασμένα αποτελέσματα ήταν δεύτερος, πίσω από τον Sam Lowes που κράτησε την πρώτη θέση.

 

O Lowes πάντως ήταν δυνατός και το μεσημέρι, σημειώνοντας τον δεύτερο καλύτερο χρόνο, μόλις 33χιλ πίσω από τον Bastianini.

 

Την 3η θέση πήρε ο Luca Marini, μπροστά από τον Joe Roberts που όπως και ο Lowes δεν κατάφερε να βελτιώσει το χρόνο του στις ΕΔ2.

 

Ωστόσο το ξεκίνημα του Αμερικανού στην Τσεχία είναι ενθαρρυντικό.

 

Πίσω από τις τέσσερεις Kalex στις πρώτες θέσεις των συνδυασμένων αποτελεσμάτων είναι η Speed Up του Jorge Navarro που βελτιώθηκε αισθητά σε σχέση με τις ΕΔ1.

 

Δυνατός ήταν και ο ομόσταυλος του Navarro, ο Fabio Di Giannantonio που πήρε την 7η θέση με τον Tetsuta Nagashima να είναι ανάμεσα στις δυο Speed Up.

 

Ο Bezzecchi είχε μια πτώση στα τελευταία λεπτά, όμως είχε προλάβει από νωρίς να κάνει τον καλό του χρόνο που τον έβαλε στην 8η θέση της βαθμολογίας.

 

Τη δεκάδα έκλεισαν ο Remy Gardner και ο Stefano Manzi με την MV Agusta, ο οποίος ήταν πάρα πολύ καλός και σήμερα το πρωί.

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Portimao: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3 Brno: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα