• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Portimao: ΕΔ2
Ταχύτερος όλων ο Baz, αλλά 1ος στα συνδυασμένα ο Razgatlioglu
Νέα 07/08/2020 - 19:10

Η δράση στην Πορτογαλία, για τον 3ο Γύρο της χρονιάς, συνεχίστηκε με τον Loris Baz (Yamaha) να παίρνει την πρώτη θέση στις ΕΔ2.

 

Ωστόσο ο χρόνος του Toprak Razgatlioglu (Yamaha) από τις ΕΔ1 ήταν αρκετός για να δώσει στον Τούρκο την πρώτη θέση στα συνδυασμένα αποτελέσματα της ημέρας.

 

Ο Loris Baz ωστόσο συνεχίζει να εντυπωσιάζει και ήταν ο καλύτερος από τους αναβάτες με ιδιωτική μοτοσυκλέτα και το μεσημέρι.

 

Πολύ κοντά του και ο Michael Ruben Rinaldi με την ιδιωτική του Ducati, ο οποίος στα συνδυασμένα αποτελέσματα της ημέρας ήταν μπροστά από την εργοστασιακή Ducati του Scott Redding!

 

Ο Rinaldi πήρε την 4η θέση και ήταν μόλις 52χιλ μακριά από τον δεύτερο Baz, την ώρα που ο πρωινός χρόνος του Razgatlioglu έδινε έναν «αέρα» 4 δεκάτων στον Τούρκο.

 

Ο Jonathan Rea ήταν τρίτος στα συνδυασμένα, ενώ ο Scott Redding πήρε την 5η θέση, με τον Michael Van der Mark να ακολουθεί.

 

Ο Ολλανδός της Yamaha ήταν δεύτερος στις ΕΔ1, αλλά δεν κατάφερε να βελτιώσει το χρόνο του στις ΕΔ2 κι έτσι υποχώρησε στην 6η θέση.

 

Οι Sykes (BMW) και Lowes (Kawasaki) ακολουθούν στις δυο επόμενες θέσεις, με τον δεύτερο να κρατάει θέση στη δεκάδα χάρη στον πρωινό του χρόνο.

 

Το μεσημέρι η καλύτερη Honda ήταν ο Alvaro Bautista, με τον Eugene Laverty (BMW) να ακολουθεί, ενώ οι Haslam (Honda) και Davies (Ducati) έμειναν εκτός δεκάδας.

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Στο Brno η άσφαλτος είναι το πρόβλημα

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2 Brno: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα