• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aleix: Ένοιωθα σαν οδηγός Moto2!
Νέα 12/08/2020 - 11:03

Ο Aleix Espargaro έλεγε μετά το τέλος του Αγώνα στο Brno ότι η πρόσφυση της KTM του Brad Binder τον έκανε να νοιώθει σαν να ήταν οδηγός της Moto2!

 

Ο Ισπανός της Aprilia έκανε μια πάρα πολύ δυνατή εκκίνηση στον Αγώνα και πολύ γρήγορα βρέθηκε στη δεύτερη θέση, μπροστά από τον Fabio Quartararo.

 

Το ίδιο γρήγορα όμως άρχισε να χάνει έδαφος και τον πέρασε ο Γάλλος, αλλά και οι KTM του Brad Binder και του αδερφού του Pol.

 

Τελικά τερμάτισε στην 10η θέση και μετά τις δυο εγκαταλείψεις στην Jerez, αυτοί ήταν και οι πρώτοι βαθμοί της νέας RS-GP και του Aleix στο φετινό Πρωτάθλημα.

 

«Πρέπει να βελτιώσουμε την πρόσφυσή μας, την ταχύτητά μας μέσα στις στροφές και τις επιταχύνσεις μας», ήταν τα πρώτα λόγια του Espargaro.

 

«Δεν ξέρω τι έχει γίνει… ήμασταν δυνατοί στα τεστ, αλλά εδώ με το που άφηνα τα φρένα δεν είχα ταχύτητα κι αυτό είναι θέμα».

 

«Πέρα από αυτό, οι KTM ήταν σε άλλο πλανήτη στον τομέα της επιτάχυνσης. Ποτέ μου δεν έχω δει κάτι τέτοιο… ούτε στην Αυστρία όταν οι Ducati “πετούσαν” εκεί».

 

«Η πρόσφυση που είχε ο Oliveira, o Pol, ο Brad… όταν με περνούσαν ένοιωθα σαν οδηγός της Moto2».

 

«Τουλάχιστον μπορώ να είμαι χαρούμενος που μετά από δυο καταστροφικούς Αγώνες τερματίσαμε. Το Brno είναι από τις χειρότερες πίστες για εμάς κι έτσι δεν ήταν καταστροφή η διαφορά μας από τους πρώτους».

 

«Δεν μπορούσα να ακολουθήσω το ρυθμό τους. Η μοτοσυκλέτα δεν έστριβε όπως θα ήθελα κι έχανα πολύ σε αρκετά μέρη της πίστας. Προφανώς ο ένας γύρος στο 1000% δεν είναι το ίδιο με τη διάρκεια Αγώνα».

Επόμενο άρθρο »

10.000 θεατές στο Misano;

« Προηγούμενο άρθρο

Pernat: Η Honda πλήρωσε την αλαζονεία της!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα