• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: Δεν μπορώ να κάνω και θαύματα!
Για το ατύχημα; Όλοι ξέρουμε τα ρίσκα που παίρνουμε
Νέα 17/08/2020 - 10:02

Έξω φρενών ήταν ο Maverick Vinales μετά το τέλος του χτεσινού Αγώνα στην Αυστρία, ωστόσο ο Ισπανός δεν είχε στο «στόχαστρό» του τον Johann Zarco.

 

«Σε επαναλήψεις είδα πόσο κοντά μου πέρασε η μοτοσυκλέτα… έβλεπα τα θραύσματα να περνούν δίπλα μου αλλά μετά πίεσα αμέσως για να μην με περάσει ο Valentino».

 

«Όλοι ξέρουμε πόσο επικίνδυνο είναι το άθλημά μας. Δεν υπάρχει λόγος α ανησυχούμε και δεν θα κάνω άλλο σχόλιο».

 

Αντίθετα, για την Yamaha είχε πολλά περισσότερα να πει:

 

«Τι να πω μετά από δυο Αγώνες που αντιμετώπισα τεχνικά προβλήματα; Έχω το ρυθμό, αλλά έτσι δεν γίνεται να παλέψεις για τον Τίτλο».

 

«Έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό, αλλά έτσι δεν γίνεται τίποτα… στις ευθείες απλά δεν μπορούμε! Κάθε φορά η ίδια ιστορία. Έδειξα τη δύναμή μου στον ένα γύρο μόνο».

 

Και ως συνήθως δεν υπάρχει και απάντηση στο ερώτημα «γιατί συμβαίνει αυτό;»

 

«Δεν είναι εύκολο να σας πω. Κάποιες φορές δεν έχουμε πρόσφυση, όπως σήμερα τόσο στον μπροστά όσο και στον πίσω τροχό. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Όλες οι άλλες μοτοσυκλέτες δείχνουν ένα βήμα μπροστά από εμάς».

 

«Ο μόνος με τον οποίο μπορούσα να δώσω μάχες ήταν ο Quartararo. Όλοι οι άλλοι ήταν πιο γρήγοροι στην ευθεία. Για την ώρα θέλω να περάσουν αυτοί οι 2 Αγώνες και να πάμε σε πίστες πιο ευνοϊκές για εμάς».

 

Παραπάνω μίλησε για τεχνικά προβλήματα στη μοτοσυκλέτα του.

 

«Με τον συμπλέκτη… μάλιστα σε κάποια φάση σήκωσα το χέρι για να ειδοποιήσω τους πιο πίσω, καθώς σκεφτόμουν να πάω στα pits. Μετά από 3 γύρους κάπως το όλο θέμα βελτιώθηκε».

 

Αλλά δεν κατάφερε τίποτα καλύτερο από την 10η θέση.

 

«Μόνο στις κατατακτήριες έδειξα τη δύναμή μου. Με αυτά τα προβλήματα είναι δύσκολο να σκέφτεσαι τον Τίτλο. Αν η μοτοσυκλέτα δουλεύει καλά τότε μπορώ να παλέψω για νίκες».

 

«Αν όχι δεν μπορώ να κάνω και θαύματα. Χτες η μοτοσυκλέτα ήταν τέλεια και σήμερα όχι. Αν δεν είχα τα προβλήματα θα πάλευα για τη νίκη. Δεν είναι εύκολο να αποδεχτώ ότι μπορώ να δείχνω τον καλύτερό μου εαυτό μόνο το Σάββατο».

Επόμενο άρθρο »

Video: Οι πτώσεις στην Αυστρία από κάθε γωνία

« Προηγούμενο άρθρο

Morbidelli: Δεν σέβεται τους άλλους!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα