• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Miller: Ο Dovi απέδειξε ότι είναι μεγάλος Πρωταθλητής!
Αλλά και gentleman…
Νέα 17/08/2020 - 11:57

Η δεύτερη θέση ήταν στα χέρια του, αλλά ένα λάθος του στον τελευταίο γύρο του Αγώνα της Αυστρίας τον άφησε στην 3η θέση.

 

Έτσι από τη μια ο Jack Miller έχει λόγους να είναι απογοητευμένος, από την άλλη βέβαια η επιστροφή του στο βάθρο ήταν κάτι που τον έκανε να χαμογελά.

 

«Σε σχέση με μια εβδομάδα πριν, στην Τσεχία, εδώ η κατάσταση αντιστράφηκε», έλεγε ο Miller που πήρε το πρώτο του βάθρο για το 2020.

 

«Ο Dovi κι εγώ ήμασταν μακριά στην Τσεχία, ενώ εδώ ανεβήκαμε στο βάθρο. Είχα καλή ψυχολογία όλο το Σ/Κ και οδηγούσα όπως ήθελα τη μοτοσυκλέτα».

 

«Θα ήθελα να δώσω τη νίκη στην Ducati, αλλά δεν ήταν εφικτό. Το έκανε ο Andrea όμως και απέδειξε ότι είναι ένας μεγάλος Πρωταθλητής κι ένας gentleman, κερδίζοντας μετά από όλα όσα συνέβησαν».

 

Για το λάθος του που έδωσε τη δεύτερη θέση τελικά στην Suzuki και στον Joan Mir, είπε:

 

«Δυστυχώς στον τελευταίο γύρο έκανα ένα λάθος. Νόμιζα ότι ο Joan ήταν πιο κοντά μου κι έτσι πήρα αμυντική γραμμή. Προσπάθησα να κλείσω τα κενά, αλλά μετά έκανα το λάθος και τερμάτισα 3ος».

 

Τέλος, μίλησε και για την παρ’ ολίγο τραγωδία και το πώς επηρέασε τον Αγώνα του.

 

«Μετά από αυτό υπήρχαν θραύσματα παντού. Στην επανεκκίνηση δεν είχα άλλα μεσαία ελαστικά μπροστά και έβαλα ένα μαλακό. Η στρατηγική μου δεν έπιασε».

Επόμενο άρθρο »

Oliviera: Τουλάχιστον αμφιλεγόμενη!

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Οι πτώσεις στην Αυστρία από κάθε γωνία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα