• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Oliviera: Τουλάχιστον αμφιλεγόμενη!
Η προσέγγιση του Pol Espargaro στους Αγώνες
Νέα 17/08/2020 - 13:56

Η επανεκκίνηση του Αγώνα της μεγάλης κατηγορίας, μετά το ανατριχιαστικό συμβάν στην 3η στροφή με τις πτώσεις των Zarco-Morbidelli, έφερε τα πάνω κάτω για τον Pol Espargaro.

 

Ο Ισπανός είχε δυνατό ρυθμό στο πρώτο μέρος του Αγώνα, αλλά στην επανεκκίνηση δεν είχε άλλα μεσαία ελαστικά να βάλει στον πίσω τροχό της RC16 του.

 

Έτσι η εικόνα του άλλαξε προς το χειρότερο με τη μαλακή γόμα που χρησιμοποίησε, χάνοντας συνεχώς θέσεις και μένοντας εκτός βάθρου από τον 9ο γύρο.

 

Λίγο αργότερα ο Miguel Oliveira πήγε να τον περάσει και ο Polyccio ανακάμπτοντας, είχε επαφή με τον Πορτογάλο, με αποτέλεσμα να πέσουν και οι δυο.

 

Ένα περιστατικό που θύμισε ως ένα βαθμό την επαφή που είχαν ο Pol Espargaro και ο Johann Zarco στον προηγούμενο Αγώνα της Τσεχίας.

 

«Δεν γίνεται να περιμένεις από την ΚΤΜ να παρέμβει… ο κάθε ένας αγωνίζεται για τον εαυτό του. Δεν μπορείς να πεις σε κάποιον να μην αγωνίζεται και είναι στην ευχέρεια του καθενός να κάτσει να σκεφτεί τι έχει κάνει», έλεγε ο Oliveira.

 

«Αν ήμουν ο Pol και είχα ήδη δυο παρόμοια περιστατικά σε δυο Αγώνες, θα σκεφτόμουν αν η προσέγγισή μου στους Αγώνες είναι η σωστή, διότι για την ώρα είναι τουλάχιστον αμφιλεγόμενη».

 

Αν θυμηθούμε και το περιστατικό στο Silverstone πέρυσι, όταν ο Zarco με την ΚΤΜ του τότε έριξε τον Oliveira (και τον τραυμάτισε στον ώμο) είναι η 3η φορά που ο Πορτογάλος χάνει Αγώνα από οδηγό που ανήκει στο εργοστάσιο της ΚΤΜ.

 

Στο 2ο Αγώνα της Jerez τον είχε ρίξει ο Brad Binder και τώρα ο Pol Espargaro. Ο τελευταίος πάντως είπε ότι ήταν απλά ένα αγωνιστικό συμβάν.

 

«Είχα ανοίξει τη γραμμή μου, αλλά το ίδιο είχε κάνει σε μικρότερο βαθμό και ο Miguel. Φάνηκε στην τηλεμετρία μετά που την είδαμε».

 

«Άνοιξα το γκάζι από την εξωτερική και άνοιξε το γκάζι από την εσωτερική. Δεν με είδε, δεν τον είδα και συγκρουστήκαμε».

 

«Είναι ένα αγωνιστικό συμβάν και συμφωνήσαμε. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα… ούτε αυτός με είδε. Τον ξέρω τον Miguel και ξέρω ότι ό,τι κάνει το σκέφτεται πρώτα».

 

«Έκανε την κίνησή του γιατί πίστεψε ότι ήταν εφικτό να με προσπεράσει».

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Η πιο επικίνδυνη στιγμή της καριέρας μου!

« Προηγούμενο άρθρο

Miller: Ο Dovi απέδειξε ότι είναι μεγάλος Πρωταθλητής!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα