• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pirro: Δεν είχε πρόθεση ο Zarco!
Θα μπορούσε να συμβεί στον οποιοδήποτε!
Νέα 18/08/2020 - 14:23

Έναν υποστηρικτή στο πρόσωπό του βρήκε ο Johann Zarco, που για πολλούς είναι αυτός που ευθύνεται για το τρομακτικό ατύχημα στην Αυστρία.

 

Ο Michele Pirro ήταν στο Grand Prix της Αυστρίας ως αντικαταστάτης του τραυματία Pecco Bagnaia και όταν του ζήτησαν να σχολιάσει τις πτώσεις, αποκρίθηκε:

 

«Ήταν ένα λάθος χωρίς πρόθεση… δεν του βγήκε αυτό που ήθελε να κάνει. Είμαι σίγουρος ότι δεν το έκανε επίτηδες. Ίσως δεν υπολόγισε σωστά… είναι κάτι που μπορεί να συμβεί στον καθένα».

 

Για τη δική του παρουσία στην πίστα είπε:

 

«Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος. Δεν είναι εύκολο να βρεις το δρόμο σου μετά από τόσο καιρό απουσίας. Δουλέψαμε καλά όμως και τελικά τερμάτισα μπροστά από τις εργοστασιακές Honda».

 

Τέλος, σχολίασε και τη νίκη του Andrea Dovizioso.

 

«Ο Andrea είναι ο μόνος που μπορεί να αντιπαρατεθεί στον Marc. Το Πρωτάθλημα τώρα ξεκινά γι’ αυτόν και είμαι βέβαιος ότι έχει κι άλλους άσους στο μανίκι του».

 

«Το λέω αυτό γιατί και ο επόμενος Αγώνας θα γίνει στην Αυστρία, ενώ είμαι αισιόδοξος και για το Misano, που έχουμε κάνει τεστ».

 

«Πέρα απ’ όλα τα άλλα, ακόμα και ο χωρισμός μπορεί να λειτουργήσει θετικά και να τα δώσει όλα για να κατακτήσει τον Τίτλο».

Επόμενο άρθρο »

SBK: Το Estoril αντί του Misano!

« Προηγούμενο άρθρο

Χειρουργείται στον καρπό του ο Zarco

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα