• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τι λένε οι οδηγοί για την καθυστερημένη επιστροφή του Marquez
Νέα 22/08/2020 - 23:44

Αρκετοί ήταν οι αναβάτες της μεγάλης κατηγορίας που ρωτήθηκαν και είπαν τη γνώμη τους για τα νέα που βγήκαν σήμερα στην επιφάνεια και αφορούν στον Marc Marquez.

 

Το HRC, μέσω σχετικής ανακοίνωσης, έκανε γνωστό ότι τελικά ο Ισπανός δεν θα επιστρέψει στο Misano, αλλά η ανάρρωσή του μπορεί να χρειαστεί άλλους 2 ή και 3 μήνες!

 

Κάτι που σημαίνει ότι τελικά δεν αποκλείεται να χάσει όλη τη σεζόν!

 

«Θα πρέπει να του είναι πολύ δύσκολο αυτό. Από την πρώτη στιγμή που επέστρεψε και είδε ότι δεν μπορεί, από τότε θα ήξερε ότι ήταν δύσκολο», έλεγε ο Zarco.

 

«Τον καταλαβαίνω πάντως. Κι εγώ μετά την επέμβαση, που ήταν πολύ μικρή σε σχέση με τη δική του, ήθελα να επιστρέψω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

 

«Πάντως είναι κρίμα… ωστόσο τον ξέρουμε και είναι ακόμα νέος και όταν επιστρέψει θα είναι και πάλι δυνατός».

 

Για τον Valentino Rossi η όλη κατάσταση δείχνει ότι και οι αθλητές του MotoGP, που συχνά ξεπερνούν τα ανθρώπινα όρια, στο κάτω-κάτω είναι αυτό ακριβώς: άνθρωποι!

 

«Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει οδηγούς να ανακάμπτουν και να επιστρέφουν μετά από σοβαρούς τραυματισμούς με θαυματουργό τρόπο».

 

«Όμως ο Marquez προσπάθησε να επιστρέψει στη μοτοσυκλέτα 4 ημέρες μετά από ένα σοβαρό σπάσιμο. Αυτό δείχνει ότι είναι άνθρωπος… όπως όλοι μας».

 

O Andrea Dovizioso μάθαινε τα νέα από τους δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια της προκαθορισμένης δικής του συνέντευξης τύπου.

 

«Όποτε και να επιστρέψει το Πρωτάθλημα έχει αλλάξει λίγο, μιας και όταν είναι στην πίστα είναι σχεδόν πάντα στις πρώτες θέσεις».

 

«Τώρα αν αυτό το γεγονός, ότι θα αργήσει να επιστρέψει, είναι καλό ή καλό για εμάς δεν το ξέρω. Σίγουρα είναι σημαντικά νέα για το Πρωτάθλημα αλλά όχι για εμάς, για τη μάχη για τον Τίτλο».

 

Ο μελλοντικός ομόσταυλος του Marc, ο Pol Espargaro, του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση.

 

«Είναι ο καλύτερος οδηγός και κανείς μας δεν μπορεί να ξέρει το πραγματικό επίπεδο της μοτοσυκλέτας του χωρίς αυτόν στην πίστα».

 

«Του εύχομαι να αναρρώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και ελπίζω ότι σύντομα θα τον δω να οδηγεί και πάλι τη μοτοσυκλέτα του».

Επόμενο άρθρο »

Taka: Μας λείπουν ακόμα λίγα δέκατα!

« Προηγούμενο άρθρο

«Περίεργος» ο Vinales!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα