• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Taka: Μας λείπουν ακόμα λίγα δέκατα!
Ελπίζω σήμερα το βράδυ να βρούμε λύσεις
Νέα 22/08/2020 - 23:53

Και η ανοδική πορεία του Takaaki Nakagami συνεχίζεται!

 

Πολλοί ήταν εκείνοι που χαμογέλασαν με συμπάθεια, όταν διάβαζαν χτες τις δηλώσεις του ότι μπορεί να κυνηγήσει και το βάθρο στον αυριανό Αγώνα.

 

Σήμερα ωστόσο ο Ιάπωνας έβαλε πολύ γερές βάσεις για να κάνει ακριβώς αυτό, μιας και πήρε θέση στην πρώτη σειρά της εκκίνησης.

 

Κι όχι απλά πήρε θέση, αλλά έφτασε μια ανάσα – μόλις 22χιλ – από το να πανηγυρίσει την pole και να γίνει ο πρώτος Ιάπωνας που το κάνει αυτό μετά από 16 χρόνια!

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος με το πώς εξελίσσεται όλο το Σ/Κ. Οι συνθήκες από το πρωί στο μεσημέρι αλλάζουν πολύ, αλλά είμαστε πάντα εκεί».

 

«Αυτό είναι καλό… πάντα δουλεύουμε για τον Αγώνα. Φαίνεται ότι μας λείπουν λίγα δέκατα στο γύρο κι ελπίζω να βρούμε λύσεις σήμερα το βράδυ».

 

«Με τις τόσο μικρές διαφορές που έχουμε τώρα στο MotoGP, είναι πάρα πολύ σημαντικό να είσαι στις δυο πρώτες σειρές της εκκίνησης».

 

«Μέχρι τώρα δεν μπορούσα να είμαι στις πρώτες σειρές και στους Αγώνες έπρεπε να κερδίζω έδαφος και τελικά ήμουν στη δεκάδα».

 

«Τώρα όμως έχουμε μια πραγματικά μεγάλη ευκαιρία και μπορούμε να έχουμε ως στόχο το βάθρο. Όχι να κερδίσουμε απαραίτητα, αλλά ένα βάθρο. Το πρώτο μας».

 

Με την απουσία του Marc, τον «άπειρο» Alex και τον τραυματία (και λίγο πριν την έξοδό του από το HRC) Cal Crutchlow, όλο το βάρος της πίεσης του HRV πέφτει στους ώμου του Taka.

 

«Ναι… νοιώθω την πίεση από το HRC, ωστόσο δεν έχω εγώ την εργοστασιακή μοτοσυκλέτα. Έχω μια περσινή, που όμως έχει δυνατότητες».

 

«Ακούω από τον Cal ότι δυσκολεύονται πολύ με τη μοτοσυκλέτα του 2020. Εμείς είμαστε απλά συγκεντρωμένοι στη δική μας στρατηγική και στο πώς να βελτιώσουμε τη μοτοσυκλέτα που έχουμε».

 

«Τα δεδομένα που έχουμε αναλύουμε είναι όλα του Marc από πέρυσι. Τώρα αυτό που κάνω είναι να χαίρομαι αυτές τις στιγμές που είμαστε ανταγωνιστικοί».

Επόμενο άρθρο »

Χειρουργείο – 1η σειρά – Pit lane

« Προηγούμενο άρθρο

Τι λένε οι οδηγοί για την καθυστερημένη επιστροφή του Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα