• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Χειρουργείο – 1η σειρά – Pit lane
Ο πικρός «δρόμος» του Johann Zarco
Νέα 23/08/2020 - 00:18

Πριν από τρεις ημέρες έκανε χειρουργεί στο σκαφοειδές. Στη συνέχεια έμεινε εκτός πίστας την Παρασκευή, χάνοντας τις ΕΔ1 και τις ΕΔ2.

 

Από την πρώτη στιγμή που επέστρεψε, έδειξε πολύ δυνατός και στο τέλος κατάφερε να κάνει έναν εντυπωσιακό χρόνο που θα του έδινε θέση στην 1η σειρά της εκκίνησης.

 

Αν δεν ήταν η τιμωρία που δέχτηκε για την επαφή και την πτώση που πυροδότησε την παρ’ ολίγο τραγωδία στον 1ο Αγώνα της Αυστρίας.

 

Ο Johann Zarco – που δεν θέλησε να κάνει έφεση στην απόφαση της τιμωρίας του – δεν θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα χαρούμενος με όλα αυτά.

 

«Δεν θέλω να πω πολλά… ο πόνος είναι υπό έλεγχο και είμαι γρήγορος, αλλά ίσως όχι για πολλούς γύρους».

 

Κι αυτό το τελευταίο είναι που κάνει περισσότερο συγκρατημένο τον Γάλλο. Τουλάχιστον αν βρέξει θα είναι καλύτερα γι’ αυτόν.

 

«Η βροχή θα βοηθούσε, διότι να κάνεις 28 γύρους σε τέτοιο ρυθμό… δεν το έχω. Πάντως για αύριο ο στόχος δεν είναι ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά το να τερματίσουμε».

 

«Φυσικά αν έχω τη δυνατότητα θα κυνηγήσω και τους βαθμούς».

 

Σήμερα έφτασαν και τα νέα ότι η Ducati θα κρατήσει τον Johann Zarco στις τάξεις της, απλά δεν ξέρει ακόμα σε ποια ομάδα.

 

Ο Γάλλος, πάντως, δεν θέλει να πιέσει καταστάσεις και παραμένει προσγειωμένος:

 

«Μια θέση στην εργοστασιακή ομάδα θα ήταν όνειρο, όμως χρειάζομαι περισσότερα βάθρα και πιο σταθερά αποτελέσματα για να την αξίζω».

 

«Το σημαντικό για την Ducati είναι να έχει δυο οδηγούς που να παλεύουν για το βάθρο. Άρα το όνειρό μου είναι να είμαι στην εργοστασιακή ομάδα, αλλά το ότι μένω με την Ducati είναι το πιο σημαντικό».

Επόμενο άρθρο »

Austria 2 MotoGP: Ζέσταμα

« Προηγούμενο άρθρο

Taka: Μας λείπουν ακόμα λίγα δέκατα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα