• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Austria 2 Moto3: Αγώνας
Μάχη μέχρι το τέλος και παρθενική νίκη για Vietti!
Νέα 23/08/2020 - 14:53

Μια σπουδαία νίκη στο σημερινό Αγώνα της Moto3 πήρε ο Celestino Vietti, μια νίκη που ήταν η πρώτη της καριέρας του!

 

Ωστόσο ήταν ένας άλλος Ιταλός αυτός που είχε την πρώτη θέση για το μεγαλύτερο διάστημα του Αγώνα: ο Tony Arbolino!

 

Οι δυο τους ήταν αυτοί που έδωσαν μάχη στην τελευταία στροφή για τη νίκη, με τον Arbolino να κάνει ένα λάθος που δεν του έδωσε την ευκαιρία να κάνει την τελική του επίθεση.

 

Έτσι ο Vietti πανηγύρισε την 1η του νίκη στα GP μετά από 29 Αγώνες, την ώρα που ο Arbolino κέρδισε ακόμα δυο θέσεις στη βαθμολογία, ανεβαίνοντας στην 5η θέση.

 

Δυνατός σε όλη τη διάρκεια του Αγώνα ήταν ο Ai Ogura που αυτή τη φορά δεν τιμωρήθηκε και πέρασε τη γραμμή τερματισμού στην 3η θέση.

 

Ο Ιάπωνας πήρε το 4ο βάθρο του σε 6 Αγώνες που είναι εντυπωσιακό επίτευγμα, ωστόσο ο ίδιος δεν ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος στο Parc Ferme.

 

Ο λόγος είναι ότι έχει φτάσει αρκετές φορές κοντά στην πρώτη του νίκη, χωρίς να έχει καταφέρει να την κατακτήσει μέχρι στιγμής.

 

Την 4η θέση πήρε ο Gabri Rodrigo που ξεκίνησε από την pole position, ενώ σημαντικούς βαθμούς (11) πήρε και ο Albert Arenas.

 

Ο Ισπανός παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας μια διαφορά στους 25β από τον Ai Ogura που ανέβηκε στη 2η θέση.

 

Δεν έλειψαν και τα δράματα στο τέλος, με το δίδυμο της Tech3 – τον Sasaki και τον Oncu – να πέφτουν 5 γύρους πριν το τέλος, ενώ πτώση είχε και ο John MacPhee.

 

Και οι τρεις αυτοί οδηγοί ήταν στις μάχες για μια θέση στο βάθρο.

Επόμενο άρθρο »

Austria 2 Moto2: Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Austria 2 MotoGP: Ζέσταμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα