• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Austria 2 Moto2: Αγώνας
Τερμάτισε 1ος ο Martin, κέρδισε τον Αγώνα ο Bezzecchi!
Νέα 23/08/2020 - 15:01

Άλλος πέρασε τη γραμμή του τερματισμού στη πρώτη θέση, ωστόσο άλλος ήταν αυτός που γεύτηκε τελικά τη χαρά της νίκης!

 

Ο Marco Bezzecchi επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και ήταν από τους πιο γρήγορους οδηγούς στην πίστα.

 

Σε μια πίστα που οι χαμηλές – ιδανικές – θερμοκρασίες έδωσαν τη δυνατότητα στους οδηγούς να γράφουν εξαιρετικούς χρόνους!

 

Είναι χαρακτηριστικό ότι το ρεκόρ ταχύτερου γύρου Αγώνα της κατηγορίας ήταν 1:29,0 ενώ οι οδηγοί στις πρώτες θέσεις έκαναν ένα σωρό γύρους στο 1:28 ακόμα και προς το τέλος!

 

Μάλιστα ο Αγώνας της κατηγορίας ήταν 12 ολόκληρα δευτερόλεπτα πιο γρήγορος από τον περσινό!

 

Ο Bezzecchi λοιπόν ήταν από τους πιο γρήγορους, ωστόσο στο ξεκίνημα δεν έκανε την εκκίνηση που θα ήθελε.

 

Ένα λάθος του στις πρώτες στροφές, όταν έβαλε νεκρά στο κιβώτιο, του στοίχισε αρκετές θέσεις και τον ανάγκασε στη συνέχεια να κυνηγά τους αντιπάλους του.

 

Την ίδια ώρα ο Jorge Martin – όπως και πριν από μια εβδομάδα – ήταν πολύ δυνατός και πήρε την εκκίνηση από τον Aron Canet.

 

Ο τελευταίος ήταν από τους οδηγούς που έπεσαν στο ξεκίνημα του Αγώνα, όπως και ο Fernandez, κι ενώ και οι δυο ήταν κοντά στον Martin.

 

Ένας Martin που είχε κάνει διαφορά έως και 2 δευτερόλεπτα από τον δεύτερο, την ώρα που ο Bezzecchi έχανε επιπλέον χρόνο στην προσπάθειά του να περάσει τον Nagashima πρώτα και τον Gardner στη συνέχεια.

 

Κι εκεί έχασε αρκετό χρόνο, ωστόσο στη συνέχεια είχε και πάλι καταπληκτικό ρυθμό και σταδιακά μείωνε τη διαφορά του από τον Martin.

 

Στο τέλος τον έφτασε και τα έδωσε όλα για να τερματίσει μπροστά του, κάτι που δεν κατάφερε τελικά για 60χιλ του δευτερολέπτου!

 

Ωστόσο, όπως είπε και ο ίδιος στο Parc Ferme, είχε δει ότι ο αντίπαλός του είχε πατήσει στο πράσινο κομμάτι της πίστας στον τελευταίο γύρο.

 

Έτσι, όπως έγινε με τον Αγώνα της Moto3 πριν από μια εβδομάδα, οι Αγωνοδίκες τιμώρησαν με ποινή μιας θέσης τον Martin, με αποτέλεσμα να κερδίσει τον Αγώνα ο Bezzecchi!

 

Ο Ιταλός ήταν πανευτυχής και έκλαιγε σαν μικρό παιδί όταν το έμαθε, μιας και είναι η πρώτη του νίκη στην κατηγορία της Moto2 και η 4η της καριέρας του.

 

Πίσω τους τερμάτισε ο Remy Gardner, με τον Αυστραλό να μην απειλείται στα τελευταία στάδια και να επιστρέφει στο βάθρο για 2η φορά στην καριέρα του μετά την Αργεντινή πέρυσι.

 

Στα θετικά αποτελέσματα επέστρεψε και ο Tetsuta Nagashima που πήρε την 4η θέση κρατώντας εύκολα πίσω του τον Tom Luthi που έκλεισε την 5άδα τω πρωταγωνιστών του σημερινού Αγώνα.

Επόμενο άρθρο »

O Oliveira έφυγε με την BMW M4 από την Στυρία!

« Προηγούμενο άρθρο

Austria 2 Moto3: Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα