• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πιο κοντά στην Ducati ο Bagnaia!
Ο Zarcο μένει στην Avintia, η οποία θα έχει δίδυμο Martin-Marini (;)
Νέα 27/08/2020 - 12:10

Κατά τη διάρκεια του 2ου Αγώνα στην Αυστρία, η Ducati επιβεβαίωσε ότι θα ανανεώσει τα συμβόλαια τόσο του Pecco Bagnaia, όσο και του Johann Zarco.

 

Χωρίς όμως να αποκαλύψει σε ποια ομάδα θα είναι οι δυο οδηγοί, που δείχνουν οι επικρατέστεροι για να αντικαταστήσουν τον Andrea Dovizioso.

 

Χωρίς, ωστόσο, να αποκλείεται και η επιστροφή του Jorge Lorenzo στην ενεργό δράση για χάρη των κόκκινων!

 

Η Ducati θα πάρει την απόφασή της πριν ή κατά τη διάρκεια των δυο GP που θα γίνουν στο Misano, με τον Valentino Rossi να ελπίζει ότι ο Pecco θα είναι αυτός που θα ανέβει στην εργοστασιακή ομάδα.

 

«Η Pramac είναι κοντά στην Ducati και πραγματικά εύχομαι να είναι ο Pecco αυτός που θα βρεθεί στην εργοστασιακή ομάδα. Αυτόν θα πρότεινα αν με ρωτούσε κάποιος».

 

«Σίγουρα η ομάδα της Pramac είναι καλή, αλλά η εργοστασιακή έχει το κάτι παραπάνω και ελπίζω να τον δω ντυμένο στα κόκκινα τη νέα χρονιά. Θα είναι μια μεγάλη ευκαιρία γι’ αυτόν».

 

Ο Pecco Bagnaia τραυματίστηκε στο GP του Brno, λίγες ημέρες αφότου ένα τεχνικό πρόβλημα με την Ducati του στέρησε την ευκαιρία να πάρει το πρώτο του βάθρο στη μεγάλη κατηγορία.

 

Πάντως αναμένεται να επιστρέψει στο Misano, την ώρα που οι φήμες θέλουν τον Zarco να μένει στην Avintia με επιπλέον υποστήριξη από το εργοστάσιο.

 

Ο Bagnaia θα πάει στο πλευρό του Jack Miller στην εργοστασιακή ομάδα, ενώ η Pramac θα έχει τον Jorge Martin τη νέα χρονιά και έναν εκ των Luca Marini ή Enea Bastianini.

 

Ο Marini είναι ο ετεροθαλής αδελφός του Valentino Rossi και για την ώρα πρωτοπόρος της βαθμολογίας στην Moto2.

 

Ο Vale τονίζει ότι προς το παρόν πρέπει να ρίξει το βάρος του στο Πρωτάθλημα και όχι στις συνομιλίες για τους κόκκινους.

 

«Είναι τιμή μας που η Ducati ενδιαφέρεται για τον Luca», έλεγε ο Rossi. «Τώρα όμως το πιο σημαντικό είναι να μείνει συγκεντρωμένος στη φετινή σεζόν».

 

«Έχει την ευκαιρία να κερδίσει τον Τίτλο και δεν είναι εύκολο πράγμα, μιας και άλλοι δεν τα καταφέρνουν σε όλη τους την καριέρα».

 

«Επομένως θα έριχνα το βάρος στο Πρωτάθλημα τώρα και αν τελικά έρθει στο MotoGP με την Ducati θα ήμασταν όλοι ενθουσιασμένοι».

Επόμενο άρθρο »

Mir: Τιμώρησαν εμένα;

« Προηγούμενο άρθρο

Marc: Οι γιατροί έκαναν λάθος!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα