• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mir: Τιμώρησαν εμένα;
Έπρεπε να τιμωρήσουν κι αυτόν!
Νέα 28/08/2020 - 12:23

Ο μεγάλος χαμένος του Αγώνα της περασμένης Κυριακής στην Αυστρία ήταν ο Joan Mir.

 

Ο Ισπανός ήταν πολύ δυνατός στον πρώτο σκέλος, με αποτέλεσμα ο Pol Espargaro αλλά και ο Jack Miller να λένε ότι ο Αγώνας ήταν δικός του.

 

Μετά τη διακοπή και την επανεκκίνηση ωστόσο, ο Mir δεν είχε άλλα καινούργια ελαστικά να βάλει κι έτσι – με τα μεταχειρισμένα – έχασε τη δυναμική του.

 

Αυτό, ωστόσο, δεν ήταν εκείνο που απογοήτευσε τον οδηγό της Suzuki, όσο το γεγονός ότι δεν τιμώρησαν οι Αγωνοδίκες τον Pol Espargaro που βγήκε εκτός πίστας!

 

«Δεν μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι με το τελικό αποτέλεσμα, μιας και κρίθηκαν όλα στην απόφαση, ή καλύτερα στη μη-απόφαση των Αγωνοδικών».

 

«Στον πρώτο Αγώνα βγήκα στο πράσινο κομμάτι και με τιμώρησαν και συμφωνώ. Έδωσα μια θέση. Αλλά αφού τιμώρησαν εμένα, έπρεπε να τιμωρήσουν και αυτόν».

 

«Είμαι εξοργισμένος με την απόφασή τους».

 

Το επιχείρημα του Pol ότι ήταν ο Jack Miller που τον έβγαλε εκτός πίστας, δεν βρίσκει σύμφωνο τον Ισπανό.

 

«Συμφωνώ ότι δεν πρέπει να υπάρχει ποινή όταν κάποιος άλλος χτυπά και βγάζει εκτός έναν τρίτον. Αλλά δεν έγινε έτσι».

 

«Αν δείτε, στις δυο τελευταίες στροφές ο Pol πήρε την εσωτερική, αλλά ανοίχτηκε και του πήρε τη θέση ο Jack. Μετά αυτός συνέχισε από εξωτερική».

 

«Όταν πας έτσι στην τελευταία στροφή φυσικά και θα ανοιχτείς… τον είδαμε άλλωστε που όταν πάτησε στο πράσινο άνοιξε το γκάζι. Τι θα γινόταν αν εκεί ήταν αμμοπαγίδα όμως; Δεν βγαίνει νόημα που δεν τον τιμώρησαν».

 

Πριν από μερικές ώρες, στον Αγώνα της Moto2, οι Αγωνοδίκες στέρησαν μια ακόμα νίκη από τον Jorge Martin επειδή βγήκε για λίγο στο πράσινο κομμάτι.

 

«Και δεν κέρδισε κάποιο πλεονέκτημα… τιμωρείς όμως τον Jorge και δεν τιμωρείς τον Pol; Δεν έχω τίποτα με τον Pol, απλά είμαι έκπληκτος και πάρα πολύ εκνευρισμένος με τους Αγωνοδίκες».

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Aragon: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Πιο κοντά στην Ducati ο Bagnaia!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα