• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Aragon: ΕΔ1
Davies και Rinaldi μπροστά από τον Rea!
Νέα 28/08/2020 - 13:57

Για 58χιλ του δευτερολέπτου πήρε την 1η θέση στις ΕΔ1 ο Chaz Davies της Ducati, καθώς σήμερα ξεκίνησε ο 4ος Γύρος της χρονιάς για τα SBK-Motul.

 

Είναι ο πρώτος από τους δυο συνεχόμενους Γύρους που θα γίνουν σε μια πίστα πολύ γνώριμη σε όλους, μιας και εκεί γίνονται συχνά δοκιμές από τις ομάδες.

 

Μια πίστα στην οποία – τουλάχιστον στη θεωρία – η πλάστιγγα δείχνει να γέρνει υπέρ της Ducati, χάρη στη μεγάλη της ευθεία.

 

Τουλάχιστον αυτό φάνηκε με το καλημέρα, καθώς έχουμε δυο Ducati στην κορυφή, αν και η επόμενη κόκκινη μοτοσυκλέτα ήταν πολύ πίσω, στην 11η θέση.

 

Ο Davies ξεκίνησε θετικά, την ώρα που πυκνώνουν οι φήμες ότι (μετά τα απογοητευτικά του αποτελέσματα μέχρι στιγμής) η θέση του κινδυνεύει.

 

Και κινδυνεύει από τον οδηγό που ήταν πίσω του σήμερα το πρωί, τον Michael Rubel Rinaldi που είναι – μαζί με τον Loris Baz – οι δυο δορυφορικοί που έχουν ξεχωρίσει φέτος.

 

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας και Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Jonathan Rea, ακολούθησε μπροστά από τον Alvaro Bautista.

 

Ο τελευταίος είδε τον καλό του χρόνο να ακυρώνεται επειδή βγήκε εκτός πίστας για λίγο, ενώ στο τέλος η Honda του αντιμετώπισε και κάποιο τεχνικό πρόβλημα.

 

Παρά το ότι η BMW υστερεί σε τελική ταχύτητα, ο Tom Sykes εκμεταλλεύτηκε το slipstream του ομόσταυλού του, Eugene Laverty, για να πάρει την 5η θέση.

 

Η καλύτερη Yamaha ήταν του Loris Baz, που πήρε θέση μπροστά από τον εργοστασιακό Michael Van der Mark. Την 8η θέση πήρε ο Alex Lowes, ενώ τη δεκάδα έκλεισαν οι Leon Haslam και Garrett Gerloff.

 

Έτσι ο διεκδικητής του Τίτλου, Scott Redding, έμεινε μόλις στην 11η θέση, με διαφορά στα 9 δέκατα από τον πρώτο.

Επόμενο άρθρο »

Taka: Πίστεψα ότι θα κέρδιζα!

« Προηγούμενο άρθρο

Mir: Τιμώρησαν εμένα;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα