• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Aragon: ΕΔ2
Αντεπίθεση της Kawasaki το μεσημέρι, 1ος στα συνδυασμένα ο Davies
Νέα 28/08/2020 - 18:04

Τα δεύτερα ελεύθερα δοκιμαστικά στην Aragon «ανήκαν» στην Kawasaki, με τον Jonathan Rea να παίρνει την 1η θέση, αν και στα συνδυασμένα ο Davies ήταν ταχύτερος.

 

Με τις θερμοκρασίες να ανεβαίνουν το μεσημέρι, το 1:50,543 που είχε κάνει ο Davies της Ducati δεν απειλήθηκε, με τους Rinaldi, Rea και Bautista να μένουν στις πρώτες 4 θέσεις των συνδυασμένων αποτελεσμάτων.

 

Ακόμα κι έτσι όμως, ο δυνατός ρυθμός του Rea – που δούλεψε όλο το μεσημέρι με φθαρμένα ελαστικά – έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα στους αντιπάλους του.

 

Στο τέλος μόνο ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής έβαλε ένα νέο σετ ελαστικών και κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση με 1:50,865.

 

Πίσω του, στις ΕΔ2, ήταν ο ομόσταυλός του στην Kawasaki Alex Lowes, που ήταν από τους λίγους που βελτίωσαν το χρόνο τους το μεσημέρι.

 

Στα τελευταία 10 λεπτά ο Βρετανός είχε και μια πτώση.

 

Ένας ακόμα που βελτίωσε τους χρόνους του ήταν ο Scott Redding, που πήρε την 3η θέση και είχε πίσω του την κορυφαία Yamaha, τον Toprak Razgatlioglu.

 

Οι οδηγοί που έκαναν το 1-2 στις ΕΔ1 ήταν στην 5η και 6η θέση το απόγευμα, με τον Davies μπροστά από τον Rinaldi, ενώ πίσω τους ήταν η κορυφαία Honda – ο Leon Haslam – που είχε μια πτώση στο τέλος.

 

Οι Tom Sykes και Eugene Laverty, το δίδυμο της BMW, πήρα τις θέσεις 8 και 10, με τον Ολλανδό Michael Van der Mark να είναι ανάμεσά τους.

 

Μετά την πτώση του στις ΕΔ1, όταν και ήταν 4ος, ο Alvaro Bautista δεν κατάφερε να γράψει χρόνο το μεσημέρι, μιας και οι μηχανικοί του προβληματίζονταν με τη μοτοσυκλέτα.

 

Το πρόβλημα δεν μπορούσε να εντοπιστεί και να διορθωθεί και ο Ισπανός έμπαινε για λίγο στην πίστα και επέστρεφε μετά από λίγο στα pits.

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Aragon: Superpole

« Προηγούμενο άρθρο

Taka: Πίστεψα ότι θα κέρδιζα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα