• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Aragon: Superpole
Pole με τρομερό χρόνο ο Rea!
Νέα 29/08/2020 - 14:52

Με εμφατικό τρόπο ο Jonathan Rea πήρε την pole position σήμερα στην Aragon, κάνοντας γνωστές τις διαθέσεις τους για τους Αγώνες που θα ακολουθήσουν.

 

Ο Ιρλανδός είχε πάρει την πρώτη θέση και στις ΕΔ3, όμως στις κατατακτήριες ήταν που έκλεψε την παράσταση, σπάζοντας για 1η φορά το όριο του 1:49 στην Ισπανική πίστα!

 

Ο χρόνος του, που του χάρισε την 25η pole της καριέρας του, ήταν στο 1:48,860 με τον εντυπωσιακό και σήμερα Loris Baz να παίρνει τη δεύτερη θέση.

 

Ο Γάλλος βρέθηκε για πρώτη φορά στην πρώτη σειρά του Αγώνα μετά το 2018 και ανέβασε ακόμα περισσότερο «τις μετοχές» του για το 2021.

 

Βελτιωμένος ο Scott Redding, σημείωσε τον τρίτο καλύτερο χρόνο και παρά το ότι έδειχνε να δυσκολεύεται, ήταν σήμερα η καλύτερη Panigale στην Superpole.

 

Την ίδια ώρα ο Chaz Davies έχασε ανεξήγητα τη δυναμική του και το μόνο που κατάφερε ήταν να πάρει την 9η θέση.

 

Ο Alex Lowes ανοίγει τη δεύτερη σειρά, μπροστά από τον Michael Ruben Rinaldi, την ώρα που οι Haslam και Bautista τα πήγαν καλά με την Honda στην 6η και 7η θέση.

 

Με εξαίρεση τον Baz, οι υπόλοιπες Yamaha δεν τα πήγαν καθόλου καλά, με τον Michael Van der Mark 8ο και τον Razgatlioglu στην 11η θέση!

 

Ο τελευταίος μάλιστα βρέθηκε πίσω και από τον rookie Garrett Gerloff με την ιδιωτική Yamaha!

 

Τέλος, ένα λάθος στο γρήγορο γύρο του, στέρησε την ευκαιρία από τον Tom Sykes για κάτι καλύτερο από την 14η θέση.

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Aragon: Αγώνας 1

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Aragon: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα