• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στο Misano ανακοινώνεται η συμφωνία Rossi-Petronas (;)
Νέα 31/08/2020 - 09:46

Μετά από πάρα πολύ καιρό, φαίνεται ότι όλες οι λεπτομέρειες για τη μετακίνηση του Valentino Rossi στην Petronas έχουν διευθετηθεί και η επίσημη ανακοίνωση είναι προ των πυλών.

 

Αυτή, κατά πάσα πιθανότητα, θα γίνει στον Αγώνα του Misano, στο πρώτο από τα δυο Grand Prix που θα γίνουν εκεί, στις 13 Σεπτεμβρίου.

 

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Lin Jarvis της Yamaha εξήγησε ότι όλα βαίνουν καλώς στις διαπραγματεύσεις των δυο πλευρών.

 

«Δεν υπάρχει λόγος να αμφισβητήσει κανείς ότι ο Valentino θα είναι μέλος της Petronas από τη νέα σεζόν», σχολίαζε ο Jarvis.

 

«Ωστόσο η καθυστέρηση είναι μεγάλη γιατί είναι και πολλές οι λεπτομέρειες που έχουν τεθεί στο τραπέζι και πρέπει όλες να ληφθούν υπόψη χωρίς βιασύνες».

 

Άλλοι θεωρούν ότι σκόπιμα υπάρχει αυτή η καθυστέρηση, ώστε η ανακοίνωση να γίνει στο πιο ταιριαστό μέρος για τον Rossi, στον εντός έδρας Αγώνα του στο Misano.

 

Πάντως ο Jarvis αφήνει και ένα παραθυράκι ανοιχτό να μην υπάρξει ανακοίνωση της συμφωνίας ούτε στο Misano!

 

«Υπάρχει η νομική ομάδα της Yamaha στην Ιαπωνία, της Petronas στην Μαλαισία και του Rossi στην Ιταλία κι όλα αυτά σε μια περίοδο με περιορισμούς στις συναντήσεις κτλ».

 

«Πάντως το Σάββατο έστειλα ένα mail με το συμβόλαιο του Rossi και όλα δείχνουν καλά. Όμως επαναλαμβάνω ότι απαιτείται χρόνος και δεν ξέρω αν θα είμαστε έτοιμοι στο Misano».

Επόμενο άρθρο »

Το HSBK 2020 στη γραμμή της εκκίνησης

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Aragon: Αγώνας 2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα