• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Motul Aragon 2: ΕΔ1
Ο Rinaldi 1χιλ μπροστά από τον Rea!
Νέα 04/09/2020 - 13:14

Τα SBK-Motul συνεχίζονται αυτό το Σ/Κ με τον δεύτερο συνεχόμενο Γύρο στην πίστα της Aragon, εκεί που ο Michael Ruben Rinaldi κατάφερε να πάρει την 1η θέση σήμερα το πρωί!
 

Ο Ιταλός, που κάνει φανταστική χρονιά και κυνηγά συνεχώς το πρώτο βάθρο της καριέρας του, έβαλε την ιδιωτική του Ducati ένα χιλιοστό του δευτερολέπτου μπροστά από την εργοστασιακή Kawasaki του Jonathan Rea!

 

Τόσο ο Rinaldi, όσο και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής των SBK, κατάφεραν να κάνουν χρόνους κάτω από το όριο του 1:50, με τον πρώτο να σταματά το χρονόμετρο στο 1:49,840.

 

Την 3η θέση σήμερα το πρωί, στις ΕΔ1, πήρε ο Alex Lowes, ο ομόσταυλος του Rea, ωστόσο ο Βρετανός ήταν μισό δευτερόλεπτο πιο αργός από τους δυο αντιπάλους του.

 

Μετά τις δυσκολίες της πρώτης Aragon, η BMW φαίνεται ότι μπορεί να δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο αυτό το Σ/Κ, με τον Tom Sykes να παίρνει την 4η θέση.

 

Λίγο πιο πίσω ακολουθεί το δίδυμο της εργοστασιακής Yamaha, με τον Toprak Razgatlioglu μπροστά από τον Michael Van der Mark.

 

Ένα δέκατο χώρισε άλλους δυο ομόσταυλους, τον Chaz Davies και τον Scott Redding της Ducati, με τον πρώτο να παίρνει την 7η θέση και τον δεύτερο να μένει όγδοος.

 

Τέλος, η δεκάδα έκλεισε με ένα ακόμα δίδυμο εργοστασιακών οδηγών. Αυτή τη φορά ήταν οι δυο της Honda, με τον Leon Haslam 22χιλ μπροστά από τον Alvaro Bautista.

Επόμενο άρθρο »

O Dani είναι διακριτικός

« Προηγούμενο άρθρο

«Mike the Bike» η ταινία!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα